2777
2789

همش استرس پول از این دنیای فانی بدم میاد به خدا دندونم درد میکنه پول ندارم برم درستش کنم به این هم راضی هستم حتی فقط خرج خورد و خوراک مون رو هم دربیاریم دندون اصلا به درک می رفتم می‌کشیدم ترو خدا برام دعا کنید به خدا دیگه نمیتونم برای خودم دعا کنم دل و دماغ ندارم بعضی شبا میگم کاش که همراه شوهرم و پسرم همگی با هم بمیریم تموم شه بچم دو سالشه 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این روزا اوضاع و احوال اکثر ما همینه 

میدونم چقدر سخته اما به خدا توکل کن و امید داشته باش🌱

گاهی وقتها یه جوری همه چی ردیف میشه برات که خودتم باورت نمیشه.برات دعا میکنم که دلت آروم شه و خیلی زود به خواسته های دلت برسی🩷✨️

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

تحمل کن دنیا بالا و پایین زیاد داره فقط به خدا توکل کن

دیگه خسته شدم دوست عزیز 

وگرنه اصلا دوست ندارم خدایی ناکرده نا شکری کنم یا از خدا ناراضی باشم باز پارسال بهتر بود هر سال وضعمون بدتر میشه اگه خرج خورد و خوراک مون رو دربیاریم به خدا خوشبخت ترین زن دنیا میشم

دیگه خسته شدم دوست عزیز  وگرنه اصلا دوست ندارم خدایی ناکرده نا شکری کنم یا از خدا ناراضی باشم ...

یه سری کارها برکت میاره تو زندگی مثل صله رحم و خواندن سوره واقعه هر شب و نماز شب که خیلی کمک می‌کنه یک ربع بیشتر وقت نمیگیره امتحان کردم که میگما

عزیزم این روزا اوضاع و احوال اکثر ما همینه میدونم چقدر سخته اما به خدا توکل کن و امید داشته باش🌱گاه ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم 

میدونم زندگی برا همه مون سخت شده الان که دارم برات مینویسم اشکام سرازیر شده چیز زیادی از خدا نمیخوام به همین زندگی هم تو مستاجری راضی هستم فقط مثل قبلنا بتونیم خرج خورد و خوراک مون رو دربیاریم همین مرسی که نظر دادی گلم 

یه سری کارها برکت میاره تو زندگی مثل صله رحم و خواندن سوره واقعه هر شب و نماز شب که خیلی کمک می‌کنه ...

مرسی که نظر دادی گلم حتما همینطوره 

فدای دل مهربونت بشم عزیزم میدونم زندگی برا همه مون سخت شده الان که دارم برات مینویسم اشکام سرازیر شد ...

قربونت بشم مامان مهربون😘

میفهمم چه حسی داری به خدا خودمم بارها این حال بهم دست داده بغض کردم گریه کردم ولی خب بعدش آروم شدم...

به خدا امید داشته باش قول میدم بهت اینده ات روشنه🤍✨️

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

قربونت بشم مامان مهربون😘میفهمم چه حسی داری به خدا خودمم بارها این حال بهم دست داده بغض کردم گریه کر ...

ان شا الله میدونم خدا خدای رویداد های محاله ولی بعضی وقتا انسان دیگه تحملش سخت میشه 

برای شما هم از ته دلم از خدا حال خوب و دلخوشی و سلامتی میخوام ان شا الله که به همه آرزو هات برسی قلب منی مرسی مهربونم