همش استرس پول از این دنیای فانی بدم میاد به خدا دندونم درد میکنه پول ندارم برم درستش کنم به این هم راضی هستم حتی فقط خرج خورد و خوراک مون رو هم دربیاریم دندون اصلا به درک می رفتم میکشیدم ترو خدا برام دعا کنید به خدا دیگه نمیتونم برای خودم دعا کنم دل و دماغ ندارم بعضی شبا میگم کاش که همراه شوهرم و پسرم همگی با هم بمیریم تموم شه بچم دو سالشه
هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحمل کن دنیا بالا و پایین زیاد داره فقط به خدا توکل کن
دیگه خسته شدم دوست عزیز
وگرنه اصلا دوست ندارم خدایی ناکرده نا شکری کنم یا از خدا ناراضی باشم باز پارسال بهتر بود هر سال وضعمون بدتر میشه اگه خرج خورد و خوراک مون رو دربیاریم به خدا خوشبخت ترین زن دنیا میشم
عزیزم این روزا اوضاع و احوال اکثر ما همینه میدونم چقدر سخته اما به خدا توکل کن و امید داشته باش🌱گاه ...
فدای دل مهربونت بشم عزیزم
میدونم زندگی برا همه مون سخت شده الان که دارم برات مینویسم اشکام سرازیر شده چیز زیادی از خدا نمیخوام به همین زندگی هم تو مستاجری راضی هستم فقط مثل قبلنا بتونیم خرج خورد و خوراک مون رو دربیاریم همین مرسی که نظر دادی گلم