2777
2789

شوهرم کلا مشکل داره روانیه امروزم ب حدش رسوند زد توگوشم گوشم درد میکنه خب فردا برم پزشک قانونی از کجا بفهمه که کتکم زده شاید قرمزی بره

پزشکی قانونی میفهمه با معاینه ..من خیلی سال پیش اقدام کردم ،اول رفتم عریضه نویس کنار دادگاه شکایتم تنظیم کرد بعد دادم دادگاه ،الان فک کنم فرق کرده ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمونو و برین دهنش بجای اینکه خودتو آواره کنی

ببخشید کسی که دست زدن داره چطوری باید بمونی و برینی بهش ..اگه فردا کار بدتر کنه چی . گوش این خدای نکرده پرده ی گوشش پاره بشه کی جوابگو ...اگه قرار زندگی کنه باید اول درست بشه بعد وگرنه ...

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

دوتا بچه داره به اونا دلم سوخت خب

منم دوتا بچه داشتم ،ببین خونه ای که همش دعواست اون بچه هم عذاب و درد میکشه،من پسر کوچیکه م میگفت مامان برو ،قسمم میداد میگفت برو بامشت زد سرم اونم دید و کارای خطرناکی که اینجا نمیگم ..سوره طلاق هم هست خدا خودش میدونسته یوقتا واقعا لازمه ..شما دلت واسه این زن بسوزه ،من بعنوان زن خودمم سختم بود وابسته بچه هام بودم ولی میومدن پیشم حالا سخت بود گذشت بزرگ شده ن شکر خدا ..روزای سخت میگذرن .ولی ضربه اصلی زن میخوره ،بچه یه روز بزرگ میشه میره پی زندگیش ولی این زن دیگه نابود شده تا اونموقع ،حالا یه عده هم حضانت بچه رو میگیرن ،من شرایطش و نداشتم