2777
2789
عنوان

سونو انومالی

487 بازدید | 21 پست

سلام مامانا.من هفته دیگه سه شنبه وقتت تعیین جنسیت و اسکن انومالی دارم.میخوام ببینم تو اسکن انومالی سه بعدی ازش اسکن میگیرن؟؟ینی دقیق قیافش دیده میشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کجا بری دستگاهش چجوری باشه

برا من دوبعدی بود

خودم‌ دوست نداشتم برم سه بعدی

حالا قیافشو‌ می دیدم چند ماه دیگه!

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
آره گلم انگار دقیق نشون میده من الان دارم حاضر میشم برم برگشتم میام برات میگم چجوری بود دعا کن همه چ ...

اخ جووون دمت گرم توروخدا یادت نره بیای برام بگی...اگر سه بعدی بود بگوووووو حتما

آره گلم انگار دقیق نشون میده من الان دارم حاضر میشم برم برگشتم میام برات میگم چجوری بود دعا کن همه چ ...

به سلامتی عزیزم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

سه بعدی ضرر داره

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
یعنی بعد از هفته ۱۲کت غربالگری دازیم دوباره باید سونو بدیم بین دو تا غربالگریا؟؟وای بیچاره بچه ها سو ...

اگر ادیت میکرد دکتر ک سونو نمیکرد.عزیزم سونو با امواج التراسوند هست ک اصلا ب خود بچه نمیرسه.

یعنی بعد از هفته ۱۲کت غربالگری دازیم دوباره باید سونو بدیم بین دو تا غربالگریا؟؟وای بیچاره بچه ها سو ...

نه عزیزم این نظریه که سونو بدن بچه ها رو میسوزونه اصلا علمی نیست من از چند تا دکتر فوق تخصص پرسیدم. تازه این رو فقط در مورد سونوی سه بعدی میگن نه معمولی که اون هم علمی نیس

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه