2777
2789
عنوان

عکس رنگی و ترس

166 بازدید | 20 پست

دوستان من از عکس رنگی خیلی میترسم احتمالا ایماه برم عکس بگیرم بیاین از تجربیاتتون بگین😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

نترس گلم مدتش خیلی کمه فک کنم پنج دقیقه بیشتر طول نکشید دردشم مثه اینکه داری پریود میشی ولی چون مدتش کوتاهه قابل تحمله .... به اینکه بخاطر نی نی هرکاری حاضری بکنی فک کن💕

ترس نداره من بدون بیهوشی انجام دادم دردش ده ثانیه بیشتر نیست و قابل تحمله ولی اگر فکر میکنی که نمیتونی تحمل کنی تحت بیهوشی انجام بده

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخواستم برم ولی فعلا دارم پشیمون میشم میگن دردش به قدرت آستانه تحملت بستگی داره 

من از دکتر پرسیدم گفت مثل یه پریودی سخت درد داره نمیدونم که گفت اگه تحمل دردت خوب باشه مشکلی نداری 

باید موقعی که میری آزمایش بدی حتما برای خودت نوار بهداشتی و دستمال کاغذی ببری که نیازت میشه و قرص مسکن قبلش یه دونه قویش رو بخور که زیاد دردت نگیره و بعد از عکس هم قرص آزیترومایسین ببر که پیشگیری میکنه از عفونت بعدش بنداز البته بپرس از دکترش به من گفت چهار تا باید بخوری فعلا که من در رفتم نمیرم     رفتی خبرش رو به منم بده میگن پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نترس گلم مدتش خیلی کمه فک کنم پنج دقیقه بیشتر طول نکشید دردشم مثه اینکه داری پریود میشی ولی چون مدتش ...

باید به دکتر بگم اگه عفونت نداشتم اوقت برام عکس رنگی بنویسه؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
من میخواستم برم ولی فعلا دارم پشیمون میشم میگن دردش به قدرت آستانه تحملت بستگی داره  من از دکت ...

من امروز وقت پری مه خدا کنه باردار باشم به اونجا نکشه😢😢😢ولی من چون عفونت قارچی دارم آنتی بوتیک گرفتم بخورم که عفونت نداشته باشم چون میگن خیلی بده با عفونت عکس بگیزی

با بیهوشی انجام بده بدون استرس. من ۲۰ روز پیش با بیهوشی انجام دادم 

هزینه  ش چقد شد عزیزم؟ چیزی هم نشون داد مال شما رو؟

باید به دکتر بگم اگه عفونت نداشتم اوقت برام عکس رنگی بنویسه؟

نه ربطی به عفونت نداره تخمدان ها و رحم رو بررسی میکنن بعدم خودش باید تشخیص بده بنویسه من چون سقط داشتم دوبار همه ی آزمایشهارو برای خودم و شوهرم نوشت ژنتیک و اسپرم و عکس رنگی و آز خون

نه ربطی به عفونت نداره تخمدان ها و رحم رو بررسی میکنن بعدم خودش باید تشخیص بده بنویسه من چون سقط داش ...

یه دکتری بهم گفت اگه با عفونت عکس بگیری چون ماده حاجب میزنن این عفونت کل شکمتو میگیره،منو دکتر خودش گفت باید عکس بگیزی

هزینه  ش چقد شد عزیزم؟ چیزی هم نشون داد مال شما رو؟

۲۰۰ هزینه عکس بود ۱۵۰ بیهوشی. البته من خودم یه ست یه بار مصرف هم خواستم که ۸۹ بود. چون از دستگاهی که استفاده میکنه فلزی هست و واسه همه استفاده میشه و فقط استریل میشه. بهم گفت جسبندگی نداری فقط لوله سمت چپم التهاب داره و یه مایع عفونی داره که باعث ناباروری میشه.بنام هیدروسالپنکس

نه ربطی به عفونت نداره تخمدان ها و رحم رو بررسی میکنن بعدم خودش باید تشخیص بده بنویسه من چون سقط داش ...

عکس رنگی با سونو واژینال فرق داره

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍