2777
2789

بچه ها من از بچگی دندون پزشکی بودم زیاد ولی الان که چهار پنج سالی گذشته میزان دردشون یادم رفته  ، همین چند وقت پیش عصب کشی کردم انگار چیز خاص و دردناکی که تو ذهنم تصور کرده بودم نبود ، اما واسه کشیدن دندون عقلام استرس دارم ، چقدر درد داره ؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندون كشيدن فكر ميكنم راحتتره تا بياد بفهمي تموم شده من از اون صداي قرچ كشيدن بدم مياد يه دندون كشييدم تازگي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دندون كشيدن فكر ميكنم راحتتره تا بياد بفهمي تموم شده من از اون صداي قرچ كشيدن بدم مياد يه دندون كشيي ...

وای جدی ، انگار یادمه دوستم دندون عقلشو کشیده بود خیلییی اذیت شد ، ترسیدم انگار

فعلا چیزی ندارم بنویسم

بستگی به دکترت داره.من یه دکتر خوب رفتم عصب کشی هم دردی نداشت برام.قبل اون جای دیگه به شدت درد داشتم ...

منم انگار این دکترم خوبه کارش ، فقط آمپول بی حسیش یکمی درد گرفت و چند دقیقه اول تراشیدن 

ولی بعد دیگه تا اخر هیچی نفهمیدم

فعلا چیزی ندارم بنویسم

وای جدی ، انگار یادمه دوستم دندون عقلشو کشیده بود خیلییی اذیت شد ، ترسیدم انگار

خب بستگي به ريشه هم داره من به دكترم گفتم ميترسم گفت دندونات ريشه هاش طوري نيست ك اذيت بشي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر