2777
2789
عنوان

آدم تنبل صبح تا شبش چه جوری میگذره

282 بازدید | 37 پست

از کجا بفهمم‌ تنبلم یا معمولی؟

چون زرنگ که نیستم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

تو نی نی سایت🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش یا داری میخوری یا میخوابی یا گوشی دستته و هیچ کار مفیدی نمیکنی

بالاخره یکی باید براش بپزه یا ظرفهاشو بشوره. متاهلها نمیتونن اینجوری باشن.

متاهل تنبل چه جوریه؟🤔😝

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
بالاخره یکی باید براش بپزه یا ظرفهاشو بشوره. متاهلها نمیتونن اینجوری باشن.متاهل تنبل چه جوریه؟🤔😝

ظرفها رو جمع می‌کنه تا مجبور شد بشوره،غذا همش حاظری میخورن،تا کسی نیاد خونش گردگیری و نظافت نمیکنه بوی بد میده ولی تا مجبور نشه حموم نمیکنه 

بالاخره یکی باید براش بپزه یا ظرفهاشو بشوره. متاهلها نمیتونن اینجوری باشن.متاهل تنبل چه جوریه؟🤔😝

خونش به هم ریخته اس و ظرفشوییش پر ظرف نشسته

همه جا گرد و خاک و کثیف ....

ظرفها رو جمع می‌کنه تا مجبور شد بشوره،غذا همش حاظری میخورن،تا کسی نیاد خونش گردگیری و نظافت نمیکنه ب ...

پس تنبل نیستم 😄😄

خونش به هم ریخته اس و ظرفشوییش پر ظرف نشستههمه جا گرد و خاک و کثیف ....

خوبه پس تنبل نیستم😄

فکر میکردم چون کارهامو با لذت انجام نمیدم و اجباریه تنبلم‌😅

اگر اینطوری نیستی نه تنبل نیستی،اما اگر بچه نداری باشگاه برو کلاس برو سر کار برو دانشگاه برو وقتت رو ...

نه بچه ندارم. تو خونه هم کارهای خونه رو انجام میدم. مثل تنبلها نیستم اما اونجوری هم نیستم‌ که همیشه همه جا برق بزنه. بقیه وقتمم معمولا کار مفید میکنم.‌برای استراحت یا روزهایی که حالم بده میام اینترنت.

هی میخورم و تو گوشی هستم🤓🤓👺👺

مجردی؟

نه بچه ندارم. تو خونه هم کارهای خونه رو انجام میدم. مثل تنبلها نیستم اما اونجوری هم نیستم‌ که همیشه ...

من خیلی کارها دوست دارم بکنم ولی بچه نمیزاره تا وقت داری کلاس زبان برو کار کن