2777
2789
عنوان

باشگاه

104 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .

من برای باشگاه ثبت نام کردم ب نظرتون کدوم ورزش خیلی تاثیر داره رو فرم دهی بدن الان مربی گفت چند روز هوازی کار میکنیم چند روز با دستگاه چند روز هم ی اسم دیگ گفت ک متوجه نشدم بعد من نمیخام صورتم لاغر بشه فقط دوست دارم باسن و سینه هام رو فرم بیاد چیا بخورم ممنون میشم ک نظرتون رو برام کامنت کنید و کمکم کنید🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم باید به مربیت میگفتی میخوای حجم بگیری، هوازی که برای لاغر کردنه و بشدت صورتو لاغر میکنهبرنامه ...

بهش گفتم نمیخام لاغر میشم گفت فردا بیا برات برنامه میچینم با مربی هم باید حرف بزنی بهت برنامه بده 🙏😘

مرسی ک عزیزم برام وقت گذاشتی جواب دادی عاقبت بخیر بشی😘😘😘😘😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم عزیزم خواهش میکنم

نشی ک حیفی بمونی برامون😍♥️♥️

من خودمم میخوام برم باشگاه عزیزم میشه اگه برنامه داد برامنم بفرستی چون مربی گف بلد نیس برنامه بنویسه ...

آره گلم حتماً برات میفرستم فردا قراره برم ببینم چیا میده آخه بهم گفت دوس داری چطوری بشه هیکلت گفتم نمیخام اصلان لاغر بشم فقط باسن و سینه هام یکم بزرگتر بشن گفتن بلید برنامه داشت باشی هزینه از شما نگفته چند ب من گفت ماهی ۵۰۰ 🥰

خوشبحالت عزیزم من تهرانم بدون برنامه ۸۰۰وزنت چنده عزیزم؟

فدات پس سمت ما خیلی نگفته😁🥰

قد و وزن هم گفت فردا میگیرم دقیق بهم میگه حالا برنامه داد برات میفرستم ♥️

مرسی عزیزدلم یادت نمیره؟🥲🥲میخوای درخواست دوستی بدم یادت نره؟تو چند کیلویی فداتشم؟

نه اصلان یادم نمیره 😁😘

والا فک کنم ۵۸ باشم 

دوستم من خیلی موافق بدنسازی نیستم

بدن باید قوی باشه ولی برای خانوما ظرافت باید حفظ بشه

بدنسازی روی عضلات بزرگ کار میکنه ولی هنوز خیلی عضلات درگیر نمیشن

اگه رشته بدنسازی رو انتخاب کردی من سررشته ندارم ازش چون خیلی سال پیش رفتم و دیگه ادامه ندادم

دوستم من خیلی موافق بدنسازی نیستمبدن باید قوی باشه ولی برای خانوما ظرافت باید حفظ بشهبدنسازی روی عضل ...

مرسی گلم وقت گذاشتی 🙏♥️♥️

عزیزم اگه نمیخای لاغر شی اصلا نباید هوازی کار کنی یا خیلیی کم

به مربیت بگو هوازی تو برنامت نزاره زیاد

بیشتر قدرتی کار کن و اینکه تغذیه هم خیلی مهمه باید پروتئین مورد نیاز بدنتو حتمن بخوری

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding