2777
2789
عنوان

کسی دیدین مثه مادربزرگم باشه

303 بازدید | 22 پست

قبل مرگش یه چیزی گف ک هنوز یادم میاد مو به تنم سیخ میشه😥

خدا بیامرزش چن سال پیش رف رحمت خدا بعد یبار گفته بود ک یکی همراهشه زن هم هست نمیدونم حرفش چی بود کمکش میکنه یا اینکه همیشه کنارشه 😣

بعد مادربزرگم علم داشت مامانم میگه این جنه بدنش مسکون بود

چقدر مادر بزرگم آدم خوبی بود

کسی بود تو خوانوادتون همچنین حرفی بزنه

چطور میتونن جن ببینن و نترسن! من خیلی ترسوام

خدایا .. شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماه‌های آخر مادربزرگم همین میگفت که یه نفر هست و روزهای آخر مادرش میدید

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

یکی بود ازاین عجیب تربود داستانش تو یه کلبه تو جنگل زندگی میگرد پدر زندایی همسرم ولی نمیتونم تعریف کنم حتی با تعریفش میترسم😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خدا رحمتش کنه

مادر بزرگ منم دو سه روز قبل مرگش همش میگفت ۳ تا زن اومدن دارن منو میبرن نذارین ببرن

جایی که خاکش کردن ۳ تا زن کنارش خاک شده

نمیدونم ربطی داره یا نه مامانم میگه روح اون ۳ تا بوده

بنفشه🍃

عزیز افغانیم مامانم تعریف میکرد تو افغانستان جن زیاده خلاصه اش اینه که بابابزرگمم اینجوری بود ی بار مامانم گفته بود بابابزرگم گاهی باهاشون حرف می‌زد 

منم مث تو ببینمشون سکته رو میزنم 

خدا رحمتش کنهمادر بزرگ منم دو سه روز قبل مرگش همش میگفت ۳ تا زن اومدن دارن منو میبرن نذارین ببرنجایی ...

وای .. خدا رحمتش کنه

ن اونا نیستن اینی ک گفت فرشته های مرگشن 

خدایا .. شکرت

جن نیست عزیزم 

بعضیا میگن چشم باطنشون باز میشه بقیه ارواح و فرشته مرگ رو میبینن

بعضی پزشکان هم اعتقاد دارن چون علائم حیاتی کاهش پیدا می‌کنه بدن دچار مشکل میشه و فرد دچار هذیان گو و توهم میشه و این طبیعیه

مادربزرگام یکیشون درحالیکه کاملا سالم بود اما به شدت ضعیف فوت کرد و لحظه قبل مرگش چیز خاصی نگفت اما لبخند زد و صدامون کرد بعد راحت جون داد

مادربزرگ دیگم بله اواخر عمرش بیمارستان بود و حرفهای این مدلی میزذ