2777
2789
عنوان

درد يعني...

300 بازدید | 31 پست

امروز صبح دم مترو ساعت 8 يه آقاي جوون وايساده بود با يه جارو دسته بلند مثل جاروي رفتگرا.از طرفي صداي گيتارم ميومد.توجه همه عابرا جلب شد بنده خدا با اون جارو واسه خودش گيتار درست كرده بود وآهنگ ميزد شايد درآمدي داشته بشه.خدايا به كجا داريم ميريم.از صبح فقط دارم ميگم خدايا به هممون كمك كن

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند روز پیش رفته بودم شیرخوارگاه بهزیستی،از اون روز حالم خوب نیست،همش میگم خدایا چرا این بچه ها باید تو این وضع باشن

چرا پدر و مادر یبه خاطر نداری باید از بچه هاشون دور باشن؟آخه اون طفلیا چه گناهی کردن؟

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

منم خیلی وقتا میبینی در روز یسره دارم میگم خدایا ب بنده هات کمک کن خدایاکمک کن کمک کن خدایا بنده هاتو محتاج همدیگه نکن انقدمیگم ک خودم خسته میشم . درد خیلی زیاده .

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
منم چند روز پیش رفته بودم شیرخوارگاه بهزیستی،از اون روز حالم خوب نیست،همش میگم خدایا چرا این بچه ها ...

من چندساله ميخوام برم يكي شيرخوارگاه يكي آسايشگاه كهريزك نميتونم چون ميدونم همونجا ميشينم گريه زاري بنده خداها ببدتر حالشون گرفته ميشه.درعوض تا ميتونم ب مامانمميرسم شايد خدا ازم راضي بود

اگ آستارا رفته باشین

جلوی بازارچه ی ساحلیش ی مسجد هس ک تو سرویس بهداشتیش ی خانمی کار میکنه

یک صدایی داره ک ادم دیوانه میشه

من تو سرویس بودم داش میخوند فک کردم هایده اومده😑

رفتم بیرون دیدم خانمه با چکمه و طی و مواد شوینده داره میخونه، پول هم واس خوندنش نمیگرف😑هر چند خانما میدادن

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
زیادن آدمایی که با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن. 😔

بله . خیلیا از قشرمتوسط هستن ک واقعا دیگه از وسط ماه حقوقوپولی براشون نمونده اما ی جوری خودشونو نگه داشتن ک ادم باورش نمیشه . دمشون گرم . 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
زیادن آدمایی که با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن. 😔

دقيقا همينطوره خيلي از ماها هم هستيم فقط به روي خودمون نمياريم

من چندساله ميخوام برم يكي شيرخوارگاه يكي آسايشگاه كهريزك نميتونم چون ميدونم همونجا ميشينم گريه زاري ...

انفاقا منم همون جا گریه کردم  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.