2777
2789
عنوان

درد يعني...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 31 پست
منم خیلی وقتا میبینی در روز یسره دارم میگم خدایا ب بنده هات کمک کن خدایاکمک کن کمک کن خدایا بنده هات ...

ان اشااله خدا صداي يكي از شماها ك ني ني دارين رو بشنوه به بقيه هم كمك كنه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
اگ آستارا رفته باشین جلوی بازارچه ی ساحلیش ی مسجد هس ک تو سرویس بهداشتیش ی خانمی کار میکنه یک صدای ...

متاسفانه نرفتم.خيليا همينطورن استعدادايي دارن ك تو اين كشور دارن تلف ميشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انفاقا منم همون جا گریه کردم    

خيلي سخته مگه واقعا آدم دلش از سنگ باشه ك گريه نكنه يا انقدر قوي ك حداقل جلو اونا خودشو نگه داره

استارتر اونجاش ک گفتی خدایا بکجا داریم میریم قشنگ گفتی .آره واقعا کجاداریم میریم با این وضع حالا بریم ببینیم آخرش چی میشه ک فک کنم نسل ماها منقرض شه ولی بازم اونام نفهمن کجاها دارن میرن

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

من بارها هنگام خرید همچین جیزایی رو دیدم و ضعف اعصاب گرفتم و اشکم درومده ....از خودم بدم میومد که چرا نمیتونم کاری کنم براشون ...پیرمرد نود ساله ای که با دست لرزون تو سرما نشسته با چن تا لیف و ظرفشور که مثلا خرجش دراد ...بچه کوچیکی که شاید هشت نه سالشم نباشه تو محیط بازار از صبح تا شب  داره دستمال کاغذی میفروشه ....خیلی زیاده خیلی حتی نمیتونم بشمارمشون 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ان اشااله خدا صداي يكي از شماها ك ني ني دارين رو بشنوه به بقيه هم كمك كنه

من ک نی نی ندارم .اما (خدا انگار خوابیده انگار ازون بالاها گریه هامو ندیده)

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من بارها هنگام خرید همچین جیزایی رو دیدم و ضعف اعصاب گرفتم و اشکم درومده ....از خودم بدم میومد که چر ...

مرده خونه ک بسته حبوبات از تو جوب پیدا کرده بودو میپرسید ک این ب نظرتون سالمه خراب نیس ببرم خونه ...واای 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
استارتر اونجاش ک گفتی خدایا بکجا داریم میریم قشنگ گفتی .آره واقعا کجاداریم میریم با این وضع حالا بری ...

اونا ك با افتخار ميگفتن با فلاني تا 1400 ميدونن ب كجاها داريم ميريمواقعا زندگي ك هيچي نفس كشيدنم سخت شده

من بارها هنگام خرید همچین جیزایی رو دیدم و ضعف اعصاب گرفتم و اشکم درومده ....از خودم بدم میومد که چر ...

آره خيلي هست توي همين مترو ك آدم كاش ميتونست ذره اي بهشون كمك كنه فقط خدا به هممون صبر بده

مرده خونه ک بسته حبوبات از تو جوب پیدا کرده بودو میپرسید ک این ب نظرتون سالمه خراب نیس ببرم خونه ... ...

😭😭😭😭😭😭😭

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

فک نکنم ب ۱۴۰۰ برسه ها با این وضع 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
من ک نی نی ندارم .اما (خدا انگار خوابیده انگار ازون بالاها گریه هامو ندیده)

ايشالا ك ني ني دار ميشي خيليا هم ني ني ندارن ولي نفسشون حقه

آره خيلي هست توي همين مترو ك آدم كاش ميتونست ذره اي بهشون كمك كنه فقط خدا به هممون صبر بده

😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مرده خونه ک بسته حبوبات از تو جوب پیدا کرده بودو میپرسید ک این ب نظرتون سالمه خراب نیس ببرم خونه ... ...

واااااااي من خدايا فقط بشنو آبروي هيچ مردي رو جلو خونوادش نريز

من یک بار داروخونه بودم یه پیر زن اومد داروهاشو دادن شد ۱۵،تومن بعد گفت مگه بیمه نمی‌ده؟ بعدش نشست رو صندلی و چادرش کشید رو صورتش من تو دلم گفتم بزار داروهای منو آوردن مال اینم حساب میکنم ولی وقتی داروهای اومد سر یه چیزی با داروخونه بحثم شد و بعدش این خانوم یادم رفت وقتی خیلی. از داروخونه دور شده بودم یادم اومد خیلی ناراحت شدم و هستم عذاب وجدان هنوز دارم با اینکه یک سال میگذره