moshvertahsili مدیر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 عنوان مو بلند تا چه حد خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست موهام 95 سانت تا بالا زانوم تقریبااحساس میکنم شبیه چادر رو سرممم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍 1404/09/01 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 8849 خیلی هم عالی موخوره نداری؟منم موهام پرپشته زودم بلند میشه اما موخوره میزنه چند روزه دارم روغن زیتون میزنم میشورم ببینم چی میشه
roseمنهتن عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 329 اگر سالم هسد تا بالای کمر. بلندترش خیلی ادم رو دمده و قدیمی نشون میده. اگر قشنگ بود این همه مدل های خارجی و هنرپیشه های هالیوود بلند میکردن.
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 نهایت تا بالای باسن .بلندر خیلی زشت میشه من اتفاقا تو عروسی دیدم اصلا زیبایی نداشت مطمعنی؟ البته به سالم بودن مو هم ربط دارهمن موهام اصلاااا موخوره نداره و خیلییی لخته با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 موخوره نداری؟منم موهام پرپشته زودم بلند میشه اما موخوره میزنه چند روزه دارم روغن زیتون میزنم میشورم ... روغن نارگیل با گلاب ترکیب کن اسپری کن به موهات عالیه با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 8849 مطمعنی؟ البته به سالم بودن مو هم ربط دارهمن موهام اصلاااا موخوره نداره و خیلییی لخته چطوری نگهداری میکنی تغذیه خاصی داری
خاتون۰۰۰ عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6094 مطمعنی؟ البته به سالم بودن مو هم ربط دارهمن موهام اصلاااا موخوره نداره و خیلییی لخته ببخشید چون میپرسی میگم خیلی خز شده باز نظر وسلیقه ها متفاوته
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 اگر سالم هسد تا بالای کمر. بلندترش خیلی ادم رو دمده و قدیمی نشون میده. اگر قشنگ بود این همه مدل های ... زحمتش زیاده حتی توالت رفتن هم سختت میشه و رسیدگی میخواد به همین دلیلهاونا هم ژن مو بلندی رو ندارن عزیزم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 اره منم حس منفی نسبت بهش میگیرم🤦🏻♀️ حالا کسی واقعا محتاج باشه دیگه چاره ای نیس میفروشه ولی به نظ ... اره واقعا ولی پولش ادم وسوسه میکنه😂😂🤣 با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 چطوری نگهداری میکنی تغذیه خاصی داری والا اصلا بهشون توجه نمیکنم این سه سال درگیر کنکور و دانشگاه بودم بخاطر همین بلند شد😂 با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 ببخشید چون میپرسی میگم خیلی خز شده باز نظر وسلیقه ها متفاوته درسته عزیزم🙂 با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 8849 والا اصلا بهشون توجه نمیکنم این سه سال درگیر کنکور و دانشگاه بودم بخاطر همین بلند شد😂 عزیزم موفق باشی بابت موخوره ندارنو میگم💔بلندی مشکل ندارم
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 عزیزم موفق باشی بابت موخوره ندارنو میگم💔بلندی مشکل ندارم همون روغن نارگیل و گلاب عالیهسعی کن بیشتر اوقات موهات ببافی و اصلااااا محکم نبندس با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍