میتونم بخاطر اینکه منو بدون اجازه تو تاپیک تگ کردی گزارشتو بزنم
ولی خب بیخیال شدم شما هم میتونی بحثو ادامه بدی یا تمومش
کنی ولی انگار خوشت میاد ادامه بدی
با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمیتونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بیاحترامی ، بیادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای میکنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️
با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمیتونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بیاحترامی ، بیادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای میکنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت