2777
2789

مامانم از خونه رفته قهر  خونه مادر خودش . نمیتونم بگم خودش رفت هم خواست خودش بود هم بابام بهش گفته بود برو . 

بابامم این مدت  نمیذاشت  مامانم خواهر برادرمو ببینه .امروز صبح زود رفته خونه مون بچه ها رو دیده مدرسه خواهرمم رفته خواهرمو دیده  . مادر بزرگ پدریم خونه ماست میگه به اون گفتم به بابا نگه !!!!!!! آخه مگه میشه نگه . مطمئنم سریع خبر میده . بابامم عصبانی میشه یکم نرم شده بود ممکن بود بره دنبالش یا حداقل بچه ها رو ببره ولی با این کارش مطمئنم اونم لج میکنه *من اخلاق بابام رو کامل میشناسم نمبدونم مامانم چطوری نشناخته هنوز  *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلش تنگ بچه هاش هست پدرت بی درک هست که مادرت رو محروم کرده

احه همه چی به این سادگی نیست که 

خواهرم چند روز انقدر گریه بود صداش گرفته بود تازه بهونه گیریاش تموم شده بود پاشده دوباره رفته . خب الان نیم ساعت دیدن تو چه فایده ای برای اون بچه داره ؟ دوباره گریه زاریاش شروع میشه اذیت میشه 

احه همه چی به این سادگی نیست که خواهرم چند روز انقدر گریه بود صداش گرفته بود تازه بهونه گیریاش تموم ...

چقدر پدرت سنگدله ، چرا باید بچه رو از مادرش جدا کنه و اینجوری جلوش زار بزنه ، برای چند روز ، بازم دلش نسوزه 😡😡😡

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خودش کمه مامانشم گذاشته ور دلش بابات؟ چه حقی داره محروم کنه بچه ها رو از دیدن مادرشون؟ ماشالا ۳ تایی ...

من خوابگاهم . خواهرمم با بابامم جورتره تا با مامانم . اصلا با مامانم نمیساخت.  کوچیکه فقط خیلی وابسته مامانم بود که بعد چند روز گریه زاری تازه آروم شده بود که اینم مامانم پاشد رفت دیدنش گند زد . دوباره بهونه گیریاش شروع میشه 

احه همه چی به این سادگی نیست که خواهرم چند روز انقدر گریه بود صداش گرفته بود تازه بهونه گیریاش تموم ...

بازم مقصر پدرت هست 

درسته مشکل دارن 

ولی بچه برای جفتشون هست حق محروم کردن مادرت رو نداره و چه سنگدل که بچه جلوش گریه کرده بازم عین خیال پدرت نبوده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامانتو دوست ندای؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵