2777
2789
عنوان

مهمونی امشبم چطور بود بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 55 پست
عالیه عزیزموقتی شام دادی مزه در همین حد کافیه الویه بندری نمیخواد مگه پارتی کردانه؟سالادم یه نوع کفا ...

مرسی عزیزم 

منم نظرم همینه اگه درست میکردم میموند 

اخه تولد و پارتی که نیست که شام همونا باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاااااخونه خودش فقط چای میده خشک و خالی و غذاهم میسپاره کسی از عروسا بپزن بفرستن

ارهردیگه این حرفا فقط از زبون آدمای بی هنر حسود برمیاد . اگه نه آدمی که خودشم با سلیقه و با عرضه باشه میدونه بابت این همه تدارک چقدر طرف زحمت کشیده و تو ذوقش نمیزنه

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

یه سوال

میز مزه الزاما برای سرو مشروب و ایناس..

یا اینکه نه..

عادی هم میذارن؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

راست میگه تو که همه کار کردی اون دوتا رو هم می‌گذاشتی چه خبرتونه واقعا....با خاطر پول و.. نمی‌گم ولی ...

هم اب قطع شد یکی دوساعت عقبم انداخت از کارام نرسیدم کاهو ها رو بشورم و کلا سرم شلوغ شذخیلی 

مرسی عزیزم منم نظرم همینه اگه درست میکردم میموند اخه تولد و پارتی که نیست که شام همونا باشه

دقیقا اینکار شما با کلاس تر هس و کدبانو بودن شما رو میرسونه مطمئن باش

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

روز مادر نزدیکه یه عینک نمره بالا برای بیناییش و یه کیسه نمک برای نمک شناسیش بهش کادو بده. خواسته ای ...

خدایی آش سبزیو عالی اومدی 

مادرشوهر من قورمه سبزی و مثل آش می‌پزه 

کلی تعریف میکنه از قورمه سبزیش از قورمه سبزی بقیه هم ايراد می‌گیره 

والا بدون دعوت اومد فقط برا سرکشی و‌استرس دادن بمنممنونم عزیزم انشالا که بهشون خوشگذشته باشه

اصلا دفعه بعد راهش نده یا نگید بهش پیرزن عوضی خودش هنر نداره میاد هنرای بقیه رو خراب میکنه. حتما بهشون خوش گذشته اگه ماها بودیم تا عمر یادم نمیرفت پذییراییت کدبانو

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
معمولا برای سرو همون مشروبه ولی دیدم که بدون اون هم میزارن تو تولدا و اینا

چه جالب..

ممنونم ازتون..

من خودم خیلی اهل مهمونی و دورهمی و اینا نیستم..

صرفا برای اطلاعات خودم پرسیدم، که اگر موقعیتش پیش اومد بدونم

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)