2777
2789
عنوان

مهمونی امشبم چطور بود بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 55 پست

چه مادرشوهر فهمیده ای 

واقعا چرا انقدر کم گذاشتی ؟ ؟

تنبلی کردی؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا باید به وقت پدیکور مانیکورم میرسیدم🤣

😂😂😂

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

روز مادر نزدیکه یه عینک نمره بالا برای بیناییش و یه کیسه نمک برای نمک شناسیش بهش کادو بده. خواسته ایراد بگیره تا فکر نکنی شاهکار کردی . در صورتی که اگه خونه خودش میرفتی یه اش سبزی جلوت میذاشت به اسم خورش. حالا خونه مردم سلیقه دار شده بگو دوغتو بنوش . هنراتو توی خونه خودت به نمایش بذار 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بله متاسفانه ممنون عزیزم

نوش جونشون بزار بخورن 

خواهش میکنم عشقم واقعا از جون مایه گزاشتی الان مهمونا میگن وای وای زنش چقدر غذا پخته بود اونم این همه تدارک دفعه بعدیم مادرشوهرت دعوت نکن محل سگش نزار

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
روز مادر نزدیکه یه عینک نمره بالا برای بیناییش و یه کیسه نمک برای نمک شناسیش بهش کادو بده. خواسته ای ...

واقعااااا

خونه خودش فقط چای میده خشک و خالی و غذاهم میسپاره کسی از عروسا بپزن بفرستن

نوش جونشون بزار بخون خواهش میکنم عشقم واقعا از جون مایه گزاشتی الان مهمونا میگن وای وای زنش چقدر غذا ...

والا بدون دعوت اومد فقط برا سرکشی و‌استرس دادن بمن

ممنونم عزیزم انشالا که بهشون خوشگذشته باشه

استغفر الله. حالا یه چیزی گفته  بدبخت منظوری نداش لابد

معمولا منظور دار میگن از آدم فضول اصلا خوشم نمیاد مگه ندیده بنده خدا چقدر زحمت کشیده بعد برمیگرده میگه فلان چیز نزاشتی‌این نشانه نفهمی طرفه

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱