2777
2789
احتمال کارد رو ب استخوانت نزنند دختر

من داغون ترین ادم روی زمینم

اما بد کسی رو نخاستم

خیلی ها بدی کردن یعنی من خوبی از حد بود اما بدی کردن 

خیلی وقت ها اشکمو در اوردن دروغ گفتن بیماری دارن سرطان دارن و..  بعدش فهمیدن دروغ بوده همه

اکسم ولم کرد زجر کشیدم 2 سال نفرین نکردم اروزی سلامتی و موفقیت  کردم براش

خیلی ها داغونم کردن از خوبیم از دل پاکیم

اما نفرین نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اونایی ک متنفرم اتفاقا زندگی طولانی رو آرزو میکنم .انقد طولانی و سخت ک خودش آرزوی مرگ کنه🫡

عجب

به خودت برمیگرده اینقدر زجر میکشی ارزوی مرگ کنی

نفرین بر خودت هست 

من بیشترین تعجبم از کساییه ک شوهرشون یا کسی ک عاشقشون هستن رو نفرین میکنن حالا مثلااا اون لحظه عصبان ...

میگم به ذات ادماست

خیلی ها خوبی میکنن اما با یه بدی طرفو به نفرین و فحش مبکشن

منم همیشه اینطور میگفتم و مثل تو فکر میکردم اما دنیا چرخید و چرخید و چرخید و خدا گذاشت تو کاسه امیه ...

نه پست گذاشتم که چه بلایی سرم اومده تازه خیلی کم گفتم 

به ذات ادماست نه اتفاقات کم و زیاد 

وگرنه نفرین نباید کرد 

جاری من به راحتی من و همسرم و نفرین کردچون پدر شوهرم بهش بعد ۶ سال گفت خونمو خالی کن بدم به پسر کوچی ...

اینم نتیجه کسانی که میگن سرت نیومده نفرین نکردی

نفرین بد گفتن برمیگردع به خودت

هیچ وقت بد کسی رو نخاستم

عجببه خودت برمیگرده اینقدر زجر میکشی ارزوی مرگ کنینفرین بر خودت هست

پس خدای من و خدای شما گویی با هم فرق دارن ،چون من خدای خودمو جور دیگه ای شناختم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اینم نتیجه کسانی که میگن سرت نیومده نفرین نکردینفرین بد گفتن برمیگردع به خودتهیچ وقت بد کسی رو نخاست ...

بله همینطوره

بسپاریم به خدا بهتره

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اینم نتیجه کسانی که میگن سرت نیومده نفرین نکردینفرین بد گفتن برمیگردع به خودتهیچ وقت بد کسی رو نخاست ...

کسی که حقش باشه نفرین اتفاقا به وجودش رخنه میکنه

اونی که تو میگی نفرین ناحقه 

برا فهم این چیزا زیادی بچه ای

میگم به ذات ادماستخیلی ها خوبی میکنن اما با یه بدی طرفو به نفرین و فحش مبکشن

دقیقا

اینایی ک اینجورین ذاتا داغونن 

وگرنه طرف ادعای عاشقی داره و واای بمیرم واسش و فلان و اینا ،حالا ی جواب تلفن نمیده طرفو کفن میکنه تو قبر میزاره