2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشترین تعجبم از کساییه ک شوهرشون یا کسی ک عاشقشون هستن رو نفرین میکنن حالا مثلااا اون لحظه عصبانین خیلیم ادعای عاشقی میکنن ولی چون ی جواب تلفن نمیده میگن برو بمیر ،ایشالا ک نمیدونم فلان بشی و اینا 

شاید تحت فشارن یه دوره ایی همین بودم 

چون خانواده شوهرم بشدت اذیتم می‌کردن زندگیمو بهم ریخته بودن شوهرم اجازه قطع رابطه نمی‌داد تااااا یه جنگ جهانی شد دوسال راحت شدم اصلا دوست ندارم هیچ خبری ازشون بشنوم

من ترجیح میدم قضاوت نکنم 

چون شک ندارم همون جایگاه قرار میگیرم و دقیقا چیزی که بدم میاد رو ممکنه انجام بدم 

فقط دعا میکنم خدا به دل همه آرامش و عشق بده 🍃♥️🙏

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم همیشه اینطور میگفتم و مثل تو فکر میکردم 

اما دنیا چرخید و چرخید و چرخید و خدا گذاشت تو کاسه ام

یه شخصی بلایی سرم آورد که روزی هزار بار نه آرزوی مردن بلکه زجر کشیدن تو هر لحظه از زندگیش رو از خدا می خوام زجر نه کمتر از مردن ها یه چیزی فراتر از مرگ 

مرگ بشه آرزو براش ...

به نظرم سعی کنیم تو این زمینه کسی رو قضاوت نکنیم ما نمیدونیم یه آدم تا چه حد درد و رنج از طرف آدمای دیگه رو متحمل شده تا به اون مرحله رسیده...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جاری من 

به راحتی من و همسرم و نفرین کرد

چون پدر شوهرم بهش بعد ۶ سال گفت خونمو خالی کن بدم به پسر کوچیکم بشینه یعنی همسرم که تازه داماد بود

جاریمم تو روی پدر شوهرم گفت ایشالا پسرت بمیره

کلی بد و بیراه گفت پشت سرمون

بعدش پسر ۶ ساله خودش مرد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اگر یکی مثلا بیاد عقدت خراب کنه و بخواد از عمد دوست پسرت با تصادف بکشه که ازدواج نکنید و طرف دوستت ...

نه نمیکنم

ذات انسان با هیچی عوض نمیشه

تغییر میکنه اما عوض نمیشه

اگر یکی مثلا بیاد عقدت خراب کنه و بخواد از عمد دوست پسرت با تصادف بکشه که ازدواج نکنید و طرف دوستت ...

نه نمیکنم

ذات انسان با هیچی عوض نمیشه

تغییر میکنه اما عوض نمیشه