2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تاریخ کارت های آنلاین عوض کردین؟

عزیزم برنامه دیجی پستال نصب کن تو گوشیش هر کارتی بخوای انتخاب میکنی تاریخم میزنی ادرس و عکسم بخوای اضافه میکنی حتی اهنگم داره بعد لینکش کپی میکنی میفرستی برای شخص مورد نظر اتفاقا کارت زیاد داره برای تولد برای نامزدی،برای تسلیت برای حاجیا که از حج اومدن کلی کارت تو برنامش

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
خب عروسی می‌گرفتی چه فرقی میکرد خونه باشی یا تالار ؟

اخه پول اتلیه و تالار داده بودیم حتی پول بیعانه ارایشگاهم داده بودیم بهمون برنمیگردوندن کلی ضرر میکردیم از طرفیم همه فامیلا از ترس انفجار و کشته شدن ب ی طرفی رفته بودن کی دل و دماغ عروسی گرفتن داشت خودم از ترس داشتم سکته میکردم تو تهران میمونده بودیم ،میوه فروشیا بسته بودن ،شیرینی فروشیا سفارش نمیگرفتن اوضاع خیلی خراب بود

خب بقیه که مونده بودم هم آنلاین می‌فرستادی

نمیشد حدود ده تا چاپ کردیم این ده تا هم سه .چهارتاشون انقدر توقعی هستن کارت انلاین بهشون میدادیم بدجوری بر می خورد ما خواستیم دهنشون ببندیم که بسته شد😄 فامیل نزدیکم هستن

من درسته بچه ندارم ولی خودت باشی بچه ت رو بخاطر عروسی مردم ول میکنی نمی دونم چرا بعضیا همچین توقعی د ...

خداوکیلی ما تو عروسی هامون بچه ها جمع میشن تو حیاط تالار بازی می‌کنن کسی سمت عروس نمیره 

🇮🇷💚

همسرم تنهایی جایی نمیره میگه باید بیای الانم چون اینا اومدن عروسیمون زشته نریم 🥴مجبورم برم اما مطمئ ...

دیر برید کادو رو بدین که پس فردا نکن ما رفتیم عروسیشون اینا نیومدن واسه آرایش و لباس و مو هم نمی‌خواد خودتو تو خرج بندازی عروسی نزدیک نیست که بخوای برات مهم باشه

🇮🇷💚

اخه پول اتلیه و تالار داده بودیم حتی پول بیعانه ارایشگاهم داده بودیم بهمون برنمیگردوندن کلی ضرر میکر ...

میگم که پول داده بودین یک شب بود دیگه می‌گرفتین اتفاقی بخاد بیوفته هر جایی می‌تونه بیوفته

اسی تو دیوار جایی از این آرایشگاه های تازه کار یکی پیدا کن موهاتو فر یا کرلی کنه هزینه کمی میگیرن هر چقدر گفتن تو نصفشو بگو قطعا قبول میکنن 

خودتم تو خونه آرایش کن همون ارایش همیشگی اونجا وقتی موهاتو تموم کرد بهش مژه بده بگو برات بزاره چند ثانیه ای میزاره ولی یادت نره مژه ببر لباسم هر چی داری بپوش یا از خواهری دوستی ببر یا کرایه کن سخت نگیر یه شبه خوش میگذره