2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 181 پست
با بانو یعنی بچه نیاد اخه هیچ وقت همچین کارتی حتی قدیم هم برای ما نیومدن مینوشتن اقای فلانی و خانواد ...

حداقل نمیگه بعدا پذیرایی می‌کنیم 

انگار گشنه شام هستن بچه‌ها 

چقدرم که بچه‌های الان بدغذان چیزی نمی‌خورن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

انشالله یه دونه خوب قسمتت بشه گلم

انشاءالله 😍

یا خوبش..

یا هیچی😅

راضی هستیم به رضای خدا😁

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیر بیاد ولی خوش بیاد

دقیقا..

والا من‌که هیچ عجله ندارم..

اومد، خوش اومد..

نیومدم، فدای سرم😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

با بانو یعنی بچه نیاد اخه هیچ وقت همچین کارتی حتی قدیم هم برای ما نیومدن مینوشتن اقای فلانی و خانواد ...

آره خب اکثریت با خانواده دعوت میکردن 

ول ی یه عده که می‌خواستند بچه نیاد یا نسبت دو ر بود نمیخ استن مهمونی شلوغ شه و....یا به هر دلیلی توی کارت مستقیم قید نمیکردن بچه نیارین 

پشتش می نوشتن با بانو

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حداقل نمیگه بعدا پذیرایی می‌کنیم انگار گشنه شام هستن بچه‌ها چقدرم که بچه‌های الان بدغذان چیزی نمی‌خو ...

به قول همون اینستاگرام که این چیزا رو مد کرد چصـــــــــــی چصــــی چصـــــــــــــی

آخه معمولا همینجوری حساب میکنن دیگه که یه وقت کم ندن  شما کم کمش باید 2 بدید

چی میگی نرخ تعیین میکنی برا خودت

طرف همین امسال یه تومن داده، پول غذاشم نمیشده

اونوقت اسی دوتومن بده؟

تو خودت جایی رفتی اینجوری حساب کن

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻

مواد آرایشی خوب باشه چه ربطی به تازه عروس بودن داره؟

برای اینکه مواد آرایشی عروس برای همه قشری از مارکهای خوبه و گرونه

اما در حالت عادی همه نمیتونن مواد آرایشی قلمه چند میلیونی هزینه کنن و از مواد آرایشی با قیمت و کیفیت پایین‌تر استفاده می‌خرن با این وضعیت گرونی همه چی 

این عروسها اعتماد به نفس ندارن ،وگرنه هرکی هرچی هم بپوشه لباس عروس که نیست،بازشت شدن مردم اون خودش خوشگل که نمی‌شه،اینو همون زنای حسودی میشن که هیچکی جرات نمی‌کنه باهاشون رفت و آمد کنه

شمام همون یه تومنو بدید

چرا برای بعضیا فقط؟

چون من عروسیم قرار بود تو تیر ماه باشه کارت چاپ کردیم داشتیم پخش میکردیم که جنگ شد و کنسل شد به ی سریا کارت دادیم به ی سریا دیگه ندادیم کنسل شده بود برنامه هامون بعد عروسیم افتاد تو مهر ماه به اونایی که قبلا کارت داده بودیم فقط کارت عروسی دیجیتال دادیم چون ادرس همون قبلی بود فقط تاریخ فرق میکرد ولی به اونایی که قبلا کارت نداده بودیم کارت چاپ کردیم و دادیم

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍