2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 181 پست
میگم که پول داده بودین یک شب بود دیگه می‌گرفتین اتفاقی بخاد بیوفته هر جایی می‌تونه بیوفته

نه دیگه ارایشگاهمم که کار نمیکرد کنسل کرده بود لباس عروسمم پرو اخرش ناتموم مونده بود ،میوه فروشیا سفارش نمیگرفتن کلا بازار تعطیل بود کت و شلوار شوهرم مونده بود کلا بازار از ۲۰ تا مغازه دوتا باز بود شرایط جور نبود برای عروسی هیچکسم نمیومد همه رفته بودن شهرستان فقط ما تهران بودیم انقدرم که اسرائیل بیشرف میزد دیگه خودمم از ترس اون صداهای وحشتناک قید عروسی رو زدم که بتونم بعدا تو ارامش جشن بگیرم حیف بود یک شب قشنگ تو جنگ خرابش میکردم

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
برای چی بربخوره کارت کارت دیگه حتمن توقع داشتن یکی یکی ببری در خونشون ارع؟

دقیقا توقعشون این بود ببریم بدیم دستشون بعدم همه بعد جنگ منتظره کارت عروسی بودن چون من دو دفعه جشنم کنسل شد یکیش پارسال بابا جونم به رحمت خدا رفت یکسال صبر کردم بعدم جنگ شد دیگه تو مهر قسمت شد برم همه فامیل ذوق عروسیم داشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم که اتفاق بخاد بیوفته بمب بزنن تو خونه هم میزنن فرقی نداره

اره قسمت ادم هر جا باشه همون جا هم اتفاق میفته ولی خلاصه دوره عقدم پر از فراز و نشیب بود که پشت سر گذروندم مخصوصا فوت بابام که داغ سنگینی رو دلم گذاشت

ولی به نظرم بازم من بودم عروسیمو می‌گرفتم چون اتفاق هر جایی میوفته

درسته ولی همه از ترس انفجارای زیاد گفتن تو رو خدا کنسل کن خودخواهی بود بخاطر خودم جون بقیه رو به خطر بندازم ضمن این که خانوادمم اصلا راضی نبودن تو جنگ عروسی بگیرم باید تو موقعیتش باشی تا بشه درک کرد اون اوضاع اشفته رو

اره در کل به دلم نیست که برم دوست شوهرم ادم بدی نیست اما به شدت از زنش بدم میاد انگار داره تو اینستا ...

پس بنده خدا .....بدبخته

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

من اگه قرار بود عروسی بگیریم می‌نوشتم از بزرگترهای عزیز بعدا پذیرایی به عمل می‌آید انصافا قشنگی عروس ...

زمان بچگی این از موراد مورد حساسیت دختر داییم بود ...

بعدها که بزرگ شدیم ...ازدواج کرد.... ی مهمونی گرفت فقط بچه ها رو دعوت کرد . دعوت کردنی هم گفته  بود از بزرگترهای نورچشمی بعدا پذیرایی خواهد شد😅😄

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

حالا منم نمیپوشم ولی خب تو عروسی خودم چند نفر کرم پوشیده بودن ناراحت نشدم چون دلیلی براش نداره

اینا یه سری عقده ای هان ک حتی ب رنگ لباس بقیه هم کار دارن.. سفید یا کرم بپوشن چه ایرادی داره آخه.. مگه لباس عروسی میپوشن ک چس کلاس میای بدبخته عقده ای.. 

واقعا ؟! ایوللل

بله 

قشنگ  فقط بچه های خانواده ها رو دعوت کرد البته ما ها رو هم که تقریبا هم سن و سال خودش بودیم و نو عروس رو هم استثناعا دعوت کرد ولی بقیه مهموناش بچه های فامیل بودن...کوچیک و بزرگ 

چقدر زنداییم غر زد که دختر ! تو که اینقده خرج می کنی ....بابا مامانشونم بگو زشته .... انگار نه انگار ...

ولی به همه کلی خوش گذشت .. و خاطره شد. یادش بخیر