2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خودم برای عقدم خانم و آقا دعوت کردیم البته من مراسم محضری بود ولی خب هرکی گفت بخاطر بچه م نیوم ...

بابا دنیا دو روزه..

ارزش ناراحتی برای این چیزها رو هم نداره..

البته من به اسی حق میدم که یجورایی ته دلش ناراحت بشه..

چون احتمالا خودش از اون دسته آدم‌هاست که رعایت میکنه، و الان که بهش گفتن، این حس رو داره که: خب من که خودم میدونستم!

انگار الان براش توهین آمیز شده قضیه..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اره در کل به دلم نیست که برم دوست شوهرم ادم بدی نیست اما به شدت از زنش بدم میاد انگار داره تو اینستا ...

نرو پس

یه بهونه جور کن که همسرتم باورش بشه..

کادو رو هم بسپر به همسرت..

قشنگ بشین زندگیت رو بکن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

نه بچه ندارم کارت انلاین بود

عاو..

چه بامزه

کارت آنلاین😅🤭

اولین باره کارت آنلاین رو میشنوم..

ببین اسی، اینا کلا سبک‌شون متفاوته 

خودت رو درگیر نکن..

بیخیالش

نرو پسیه بهونه جور کن که همسرتم باورش بشه..کادو رو هم بسپر به همسرت..قشنگ بشین زندگیت رو بکن

همسرم تنهایی جایی نمیره 

میگه باید بیای 

الانم چون اینا اومدن عروسیمون زشته نریم 🥴

مجبورم برم اما مطمئنم بهم خوش نمیگذرع

عاو..چه بامزهکارت آنلاین😅🤭اولین باره کارت آنلاین رو میشنوم..ببین اسی، اینا کلا سبک‌شون متفاوته خود ...

اتفاقا کارت عروسی خودمم انلاین بود 

چون پخش کردنش خیلی راحته یه لینکه با پیامک راحت میفرستیش برای فامیل های شهرستان هم خوبه 

اما از شرطاشون خوشم نیومد و اینکه گفتم من قبلا عروس رو دیدم ازش خوشم نمیاد 

خیلی مغروره و کلاس میزاره

مثلن جای خالش داییش جای آدم مطمئن که خوبه

ترجیح میدم چوب خط‌هام رو پر نکنم و نگه‌شون دارم برای مواقع ضروری تر..

نه یه عروسی که بنا به صلاحدید خودشون تصمیم گرفتن بچه‌ها رو نگن:)

(من خودم بشخصه نکوهش نمیکنم دعوت نکردن بچه‌ها رو)