2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 181 پست
ترجیح میدم چوب خط‌هام رو پر نکنم و نگه‌شون دارم برای مواقع ضروری تر..نه یه عروسی که بنا به صلاحدید خ ...

والا ادم چرا باید برای یه عروسی بچه ش رو بزاره این ور اون ور و مزاحم بقیه هم بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرم تنهایی جایی نمیره میگه باید بیای الانم چون اینا اومدن عروسیمون زشته نریم 🥴مجبورم برم اما مطمئ ...

ببخشید که اینو میگم..

صرفا جهت اینکه حق مطلب ادا بشه..

ولی فکر کنم باید شل کنی و لذت ببری😅🤭

چاره‌ای نیست پس..

مثلا من اگر بودم شاید آماده شدنم رو طول میدادم که دیرتر برسم😂

ولی خدایی، این خیلی عالیه که همسرت بدون تو جایی نمیره..

خدا حفظ‌تون کنه برای همدیگه😍❤️

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

از کوچو لوهاتو ن بعدا پذیرایی میشه 

یا لطفا از آوردن بچه خودداری کنین 

همون پشت کارتی "آقای فلانی با بانو"قدیم هست😅

قدیما می‌نوشتن پشت کارت با بانو و کسی بهش بر  نمی‌خورد همونو بنویسن بهتر از اینه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اتفاقا کارت عروسی خودمم انلاین بود چون پخش کردنش خیلی راحته یه لینکه با پیامک راحت میفرستیش برای فام ...

چه جالب..

من از دنیا عقب موندم پس😂

من فکر کردم که به شکل فایل تصویریه😂😂😂

بعد از اون موقعی میگم: وااااو..چه اینا پیشرفته و به روز هستن..

که مثلا همه مهموناشون، حتی بزرگترها و کسایی که پا به سن هستن هم، با گوشی هوشمند و اپ‌های مختلف آشنایی دارن و استفاده میکنن..

بعد اینا فایل تصویری فرستادن😂😂😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

والا ادم چرا باید برای یه عروسی بچه ش رو بزاره این ور اون ور و مزاحم بقیه هم بشه

آره بابا..

بخدا هر کسی درگیری‌ها و چالش‌های خودش رو داره..

کمک خواستن خوبه..

ولی برای مواقع مهم و ضروری..

چه جالب..من از دنیا عقب موندم پس😂من فکر کردم که به شکل فایل تصویریه😂😂😂بعد از اون موقعی میگم: واا ...

انشالله از این کارتا برای شما هم میاد میبینیذ 

ما فامیلای خودم و مخصوصا شوهرم خیلی ادمای سختی نیستیم مهم اینکه یه شب خوشبگذره و برقصیم 

حالا چی میشه چهار تا بچه هم اون وسط یه قری بدن 

اتفاقا همین درسته 

شب عروسی باید لباس عروس خاص باشه 

عروسی ماها نیست که بپریم لباس توری سفید و اینا بپوشیم اینا رو لازم نیست اونا بگن خودتون باید بدونید و رعایت کنید دیگه

و بنظرم این فرهنگ بچه نیاوردن تو عروسی هم خیلی خوبه 

عروسی مگه جای بچست عروسیه یا مهد کودک

همه چیو خراب میکنن 

پیرینسس🎀🤍

انشالله از این کارتا برای شما هم میاد میبینیذ ما فامیلای خودم و مخصوصا شوهرم خیلی ادمای سختی نیستیم ...

ما همچنان تو نسخه کاغذی موندیم😂

برای عروسی خودم مگر که😂