2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 181 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یسریا رو یه چیزایی حساسن و خب حقم دارن بالاخره رویایی ترین شب زندگیشونه و استرس دارن،یکی میبینی طرف ...

حالا من که نمی خوام سفید بپوشم بعید هم بدونم زیاد برقصم 

به کادو هم کار ندارم شوهرم میده ولی ازش پرسیدم گفت هر چقدر که اوردن پسشون میدم 

چون چند تا دیگه از دوستای شوهرم اومدن 5 تومن دادن 

بعدم این دوستش اینجوری هم نیست بگی رفیقه بیشتر رابطه شون کاریه 

فامیل دور شاید بچه دعوت نکنن ولی نزدیک ها هم دارن بدون بچه میگن

والا من عروسی پسرعمه‌ام بود

خودمونی‌ها رو گفتن

در حد عمو و خاله و عموزاده و خاله زاده..

نوه‌ها رو دعوت نکردن

با اینکه کوچیک بودن..

بنظر من بشخصه، میزبانن و اختیار مجلس‌شون رو دارن..

اونها قراره هزینه ها رو متقبل بشن..

گرونیه، برای اونا هم هست..

اول زندگیشونم هست..

لابد اینجوری راحتتر بودن، و من احترام میذارم به تصمیم‌شون..

حالا اگر بچه داشته باشم، طبیعتا صلاح نمیبینم پیش کسی تنها بذارمش..

پس تلفنی بهشون تبریک میگم و میگم که شرایط اینو ندارم که بدون دخترم/پسرم بیام..

انشاءالله که خوشبخت باشین

و تمام

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

آرایش ساده بابا میکاپ که قرار نیست بکنی

موهام رو چیکار کنم؟ 

باور کن بلد نیستم 

من فقط بلدم یه کرم پودر روزانه بزنم رژلب و رژ کنه ارایش چشم تعطیل ریمل رو میکنن تو چشمم 

حالا من که نمی خوام سفید بپوشم بعید هم بدونم زیاد برقصم به کادو هم کار ندارم شوهرم میده ولی ازش پرسی ...

خب اسی اونها کارت سفارش دادن، کلا همه رو یه مدل سفارش دادن..

الزاما شاید منظورشون شما نبودی..

ضمن اینکه فکر میکنم بچه هم نداری..

(شایدم داری..اگه داری خدا حفظش کنه)

شاید اونها سطح فامیل خودشون لول پایینی دارن و مجبور شدن بنویسن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اسی من جای تو باشم وقتی دوست ندارم، نمیرم 

کادو رو ی پارسیان میگیرم از طریق همسرم میدم و میگن ببخشید نتونستیم بیاییم،

اتفاقا به نظرم این شرط و شروط ها خیلی هم خوبه 

منم برای مراسم عقد خودن خانم و آقا بدون بچه دعوت کردیم ی سریا ناراحت شدن، البته ما مراسممون محضری بود ولی حتی اگر عروس هم باشه ناراحتی نداره چون میزبان اینطوری صلاح دیده شما مختاری بری یا نری، نر هم میزبان حق نداره. ناراحت بشه چون باز آنها و تصمیم شما هست که بری یا نه  

من خودم واقعا درک نمیکنم چرا میگن لباس سفید و کرم نبوشید، به نظرم اگر مراسم تالار هست بچه بیاد هیچ اشکالی نداره، حتی همون خبر دادن هم به نظر من توجیه نداره اما خب برام قابل احترامه یکی ی سری شرط بذاره 

حالا من که نمی خوام سفید بپوشم بعید هم بدونم زیاد برقصم به کادو هم کار ندارم شوهرم میده ولی ازش پرسی ...

پس دیگه حالا اون قضیه کادو رو بذار به عهده شوهرت زیاد دخالت نکن ولی باور کن یسریا این چیزارو نمیدونن و من بارها دیدم تو عروسی طرف سفید پوشیدن ...

پشت من خدا بوده همیشه ...

چرا جای کسی نزاری بچه رو ؟

چون کسی وظیفه نداره بچه منو نگه داره..

و خب ممکنه آدم امن همونجا تو دسترسم نباشه بچه رو بسپرم بهش..

شب ممکنه دیر بیام، نمیشه که بچه جای دیگه بخوابه، یا اجبارا بیدار بمونه و خسته بشه، تا من برگردم

والا من عروسی پسرعمه‌ام بودخودمونی‌ها رو گفتندر حد عمو و خاله و عموزاده و خاله زاده..نوه‌ها رو دعوت ...

دقیقا 

خودم برای عقدم خانم و آقا دعوت کردیم البته من مراسم محضری بود ولی خب هرکی گفت بخاطر بچه م نیومدم من کاملا درک کردم و اصلا ناراحت نشدم 

پس وقتی یکی میگه بچه نیارید، قطعا حق نداره ناراحت بشه که چرا فلانی بابت بچه ش نیومد 

مرسی از عروس خانوم

بنظرم که خیلیم قشنگ نوشتن چیش اداست؟ 

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

همون زن و شوهر رو مینوشتن پشت کارت، بنظرم مودبانه تر بود..چی بگم والااسی اگر به دلت نیست، نرو..جدی م ...

اره در کل به دلم نیست که برم 

دوست شوهرم ادم بدی نیست اما به شدت از زنش بدم میاد 

انگار داره تو اینستاگرام زندگی میکنه