2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 181 پست
از بچه ها یک زمان دیگه پذیرایی میشه یعنی چی

یعنی با خودتون نیارین..

که البته بنظر من لزومی نداشت بنویسن 

ما بچه بودیم زیاد پیش میومد که تو عروسی‌ها آقا به همراه بانو رو فقط دعوت میکردن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه معمولا همینجوری حساب میکنن دیگه که یه وقت کم ندن شما کم کمش باید 2 بدید

اینا 6 ماه پیش اومدن با یه تومن 

الان من دو برابر باید حساب کنم 

بحث پولش نیستا ازشون بدم میاد تازه کلی هم باید هزینه لباس و آرایشگاه و... بدم اونوقت همه درگیر اینن که یه وقت عروس و داماد ضرر نکن والا بیشتر مهمونان که میرن تو خرج 

سوت طلا چیه

هر یک هزارم گرم، میشه یک سوت..

یعنی هر گرم طلا رو به هزار قسمت تقسیم کنید، معادل یک سوت میشه..

و هر هزار سوت برابر با یک گرمه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

یعنی با خودتون نیارین..که البته بنظر من لزومی نداشت بنویسن ما بچه بودیم زیاد پیش میومد که تو عروسی‌ه ...

من درسته بچه ندارم ولی خودت باشی بچه ت رو بخاطر عروسی مردم ول میکنی 

نمی دونم چرا بعضیا همچین توقعی دارن 

نه تازگی اینجوری شده چرا ؟

والا ما بچه بودیم، یهو می‌دیدی شاگرد ده سال پیش پدرم، عروسیش اینا رو دعوت کرده..

یا نسبت‌های خیلی دور..

خب لزومی نداشت ما بچه ها رو هم دعوت کنن..

اینا 6 ماه پیش اومدن با یه تومن الان من دو برابر باید حساب کنم بحث پولش نیستا ازشون بدم میاد تازه کل ...

من اگر بودم آرایشگاه نمیرفتم لباسم یه مانتوی مجلسی شیک میپوشیدم و خودم یه دستی به سر و روم میکشیدم 

واقعا از 6 ماه پیش تا الان تورم خیلی زیاد شده اونا هم حتما خرجشون خیلی بیشتر شده

من درسته بچه ندارم ولی خودت باشی بچه ت رو بخاطر عروسی مردم ول میکنی نمی دونم چرا بعضیا همچین توقعی د ...

همون زن و شوهر رو مینوشتن پشت کارت، بنظرم مودبانه تر بود

..

چی بگم والا

اسی اگر به دلت نیست، نرو..

جدی میگم...

میری، پول کادو هست، میکاپ و آرایشگاه و لباسم هست..

حتی شاید مبلغش برات چشمگیر هم نباشه، ولی چون به دلت نیست، حالت رو بد میکنه..

یسریا رو یه چیزایی حساسن و خب حقم دارن بالاخره رویایی ترین شب زندگیشونه و استرس دارن،یکی میبینی طرف تو عروسیش سفید بپوشه براش مهم نیست ولی یکی تمام شبش خراب میشه بهم میریزه،ظرفیت آدما با هم فرق میکنه ازشون ایراد نگیرید خوشبخت شن،شما دوتومن رو دیگه ببر

پشت من خدا بوده همیشه ...