2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه تحقیق در مورد قرار دادهای هوشمندوبستر بلاکچین انجام بده بعد بیا راه درامد زایی عالی رو بهت بگم

دیدم بعضیا پیشنهاد میدن یا مثلاً سایت رو خودشون زدن برای ادمینی و معرفی ادمین و اداره پیج ها و... ولی وارد این مجموعه ها نشدم تنهایی کار کردم همیشه 

نمیدونستم کدومشون مورد اعتمادی کدوم نه

....

یه تحقیق در مورد قرار دادهای هوشمندوبستر بلاکچین انجام بده بعد بیا راه درامد زایی عالی رو بهت بگم

ارز دیجیتال؟خیلی کم کار کردم باهاش فقط درحد ۷۰۰هزارتومن سود کردم و کنار کشیدم باشند نفر داشتم یادمیگرفتم دیگه باهم اختلاف پیدا کردن و منم دیگه جایی نبود ازش یادبگیرم

....

ارز دیجیتال؟خیلی کم کار کردم باهاش فقط درحد ۷۰۰هزارتومن سود کردم و کنار کشیدم باشند نفر داشتم یادمیگ ...

اتفاقا بهترین حوزه هست واسه فعالیت اما با قرار داد هوشمن که بدون ریسک هست وخطای انسانی هم نداره

شما این دوتا رو برو تحقیق کنقرار داد هوشمندبلاکچین

بلاکچین که کلا شبکه ارز دیجیتال اینا خب خیلی روش تحقیق کردم قبلنا یکم هم باهاش کار کردم میمونه قرار داد هوشمند

....

بلاکچین که کلا شبکه ارز دیجیتال اینا خب خیلی روش تحقیق کردم قبلنا یکم هم باهاش کار کردم میمونه قرار ...

فردا میام جواب میدم لپ تاپ داره خاموش میشه خودمم خوابم میاد ببخشید شب بخیر فعلا

اتفاقا بهترین حوزه هست واسه فعالیت اما با قرار داد هوشمن که بدون ریسک هست وخطای انسانی هم نداره

میگم دوستان کامپیوتر هم داشتن من نداشتم بعد اونا بلد بودن من نه

....