کار من شده هر وقت از شیفت میام هنوز پامو داخل نزاشتم از کاری کرده میگه فیلمایی که دیده حتی از برنامه ها آشپزی دیده میگه اینشکلی درست کردن دورش بگردم از تماساش ریز به ریز با جزئیات کامل
کاش میشد اشن تنها نمیموند تو خونه به خدا عذاب وجدان میگیرم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما خیلی دوریم. ولی هفته ای چندبار تماس تصویری داریم و مادرم همه چیز را معمولا تعریف می کنه از غذاهای جدید یا کارهایی که کرده. ولی هیچوقت از ناراحتی یا بیماری چیزی نمیگه و تا جای ممکن مخفی نگه می داره.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
داداش من داره با جزئیات ضربهی آشتین همتیمیشو موقع فوتبال توصیف میکنه
مامان داره حرفای امروز خودش و خانوم همسایه رو شفافسازی میکنه
مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیهی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیهای از جنس پازلی هزار و یک تکه.تکههایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمهکاره میمونه.تنها تو میتونی این تکهها رو یکییکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص میمونه. حتی اون تکههایی که اولش زخم میزنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده شدهی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایینهاش". 🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature