2777
2789
عنوان

مامانای شما هم همینن

197 بازدید | 16 پست

کار من شده هر وقت از شیفت میام هنوز پامو داخل نزاشتم از کاری کرده میگه فیلمایی که دیده حتی از برنامه ها آشپزی دیده میگه اینشکلی درست کردن دورش بگردم از تماساش  ریز به ریز با جزئیات کامل

کاش میشد اشن تنها نمیموند تو خونه به خدا عذاب وجدان میگیرم 

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

دلش میخواد باهات صحبت کنه

من مامان ندارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خیلی دوریم. ولی هفته ای چندبار تماس تصویری داریم و مادرم همه چیز را معمولا تعریف می کنه از غذاهای جدید یا کارهایی که کرده. ولی هیچوقت از ناراحتی یا بیماری چیزی نمیگه و تا جای ممکن مخفی نگه می داره.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ما خیلی دوریم. ولی هفته ای چندبار تماس تصویری داریم و مادرم همه چیز را معمولا تعریف می کنه از غذاهای ...

زنده باشه اینشالله

کاش مامانا هیچ وقت مریض نباشن 🌸🌸🌸🌸🌸

اسی از ته دل میگم خوش بحالت 

مامان من ی جوریه که من اصلا جرات نمیکنم بچه دار بشم تا مبادا خودم برای بچه م، شبیه مامان م باشم 

تنها خاطره من از مامانم غر زدن و غیبت کردن و بد جلوه دادن دیگران برای اینکه خودش رو خوب نشون بده و انرژی منفی ه 

مامان و داداش کوچیکه من همینن

مثلا ظهر موقل ناهار

داداش من داره با جزئیات ضربه‌ی آشتین هم‌تیمی‌شو موقع فوتبال توصیف میکنه

مامان داره حرفای امروز خودش و خانوم همسایه رو شفاف‌سازی میکنه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

اسی از ته دل میگم خوش بحالت مامان من ی جوریه که من اصلا جرات نمیکنم بچه دار بشم تا مبادا خودم برای ب ...

فدات بشم

چقد سخته اینطوری 

وقتی انرژی مثبت نداشته باشه ناخداگاه روی اعصاب شما تاثیر میزاره و گاهی اوقات بدون دلیل خاص بی حوثله کسلید امید وارم اخلاقش تغییر کنه

مامان و داداش کوچیکه من همیننمثلا ظهر موقل ناهارداداش من داره با جزئیات ضربه‌ی آشتین هم‌تیمی‌شو موقع ...

ای جونم 

سلامت باشن همیشه🌸

حالا داداشای من خونه باشن بزرگی مث یه دختر میشنیه بینش سوالم میپرسه از مامانم ۳۳ سالشه کوچکیه که ۳۰ سالشه دعوامون میکنه 🤣

فدات بشمچقد سخته اینطوری وقتی انرژی مثبت نداشته باشه ناخداگاه روی اعصاب شما تاثیر میزاره و گاهی اوقا ...

آره خیلی بده 

هرگز تغییر نمیکنه چون معتقده خودش بهترین آدم روزی زمینه و بقیه داغونن، تغییر برای آدمی هست که میدونه اشتباه داره و تلاش میکنه برای تغییر 

مامان من ذره ای قبول نداره بقیه رو با رفتاراش آزار میده و نمیدونی چقدر از خودش متشکر و خود شیفته س