2777
2789
عنوان

یه سوال

249 بازدید | 21 پست

اینجا تعلیق مشکی  بشی ، دیگه نمیتونی بیایی با اون شماره تو سایت 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه دیگه

از آدمای بی ذوق بشدت متنفرم...!روی زمین نمیشینن چون لباساشون کثیف میشه. زیر بارون راه نمیرن چون خیس میشن. گل براچی خریدی فردا خشک میشه. از اینطور آدما فاصله بگیرین اینا کم کم شماهارو هم مثل خودشون میکنن

تعلیق مشکی بشید بابت انجام خلاف قوانین سایت تعلیق ابدیه و کاربری دیگه فعال نمیشه

یعنی نمیسه با یه اسم دیگه بیاد 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

درخواست خود کاربر بوده

خب باشه 

از آدمای بی ذوق بشدت متنفرم...!روی زمین نمیشینن چون لباساشون کثیف میشه. زیر بارون راه نمیرن چون خیس میشن. گل براچی خریدی فردا خشک میشه. از اینطور آدما فاصله بگیرین اینا کم کم شماهارو هم مثل خودشون میکنن

اهابرید انتهای صفحهداخل تماس بامادر قسمت درخواست پشتیبانیشماره سیمکارت کاربری رو بگید و بگید فعال بش ...

میشه اسم کاربری عوض کرد؟؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز