2777
2789
عنوان

یه سوال

249 بازدید | 21 پست

اینجا تعلیق مشکی  بشی ، دیگه نمیتونی بیایی با اون شماره تو سایت 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه

اگر با دلت چیزی یا کسی را دوست داری زیاد جدی نگیر چون ارزشی ندارد زیرا کار دل دوست داشتن است مانند چشم که کارش دیدن است. اما اگر یک روز با عقلت کسی را دوست داشتی اگر عقلت عاشق شد بدان که داری چیزی را تجربه میکنی که اسمش عشق است.❤️

تعلیق مشکی بشید بابت انجام خلاف قوانین سایت تعلیق ابدیه و کاربری دیگه فعال نمیشه

یعنی نمیسه با یه اسم دیگه بیاد 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

درخواست خود کاربر بوده

خب باشه 

اگر با دلت چیزی یا کسی را دوست داری زیاد جدی نگیر چون ارزشی ندارد زیرا کار دل دوست داشتن است مانند چشم که کارش دیدن است. اما اگر یک روز با عقلت کسی را دوست داشتی اگر عقلت عاشق شد بدان که داری چیزی را تجربه میکنی که اسمش عشق است.❤️

اهابرید انتهای صفحهداخل تماس بامادر قسمت درخواست پشتیبانیشماره سیمکارت کاربری رو بگید و بگید فعال بش ...

میشه اسم کاربری عوض کرد؟؟