2821
2789
عنوان

مشکل ج سی💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 54 پست
نمیدونم اخه چیزای گرم زیاد میخورم میل به رابطه هم زیاد دارم فکر کنم طبعم گرمه ولی خب بازم فایده ای ن ...

زنها اکثرا از کلیتوریس ار... میشن نه دخول خالی

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

از بی عرضگی شوهرته...درک وشعور نداره ...مثه خروس عمل میکنه

نه بخدا اتفاقا تو تایپک گفتم مشکل از اون نیست حتی خیلیم رابطمون طولانیه ولی حتی دو ساعتم طول بکشه برام تاثیری نداره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم اخه چیزای گرم زیاد میخورم میل به رابطه هم زیاد دارم فکر کنم طبعم گرمه ولی خب بازم فایده ای ن ...

پس شاید فیزیولوژی بدنت فرق داره

بدنتو بشناس کشف کن از چه طریقی لذت بیشتری میبری 

کدوم قسمت بدنت تحریک پذیرتره 

والبته فضا هم خیلی مهمه فضا رو محیا کن 

همه چیز مثل نور اتاق و دما و یا لباسی که پوشیدی مناسب باشه 

توی بدنت اگر حس میکنی ضعفی داری مثل لاغری چاقی پرمویی یا هرچیزی باهاش دوست بشو ازش معذب نباش

به جاهایی که گفتم مراجعه کن

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
منم جوشی هستم یعن واقعا ممکنه برای اون باشه

نمی دونم اینا که میشناسم بنده خدا ها خیلی دنبالش بودن مشکلشون حل بشه

ویک چیزی که هست بین همشون این مشترکه که از اول شوهرشون رو نمی‌خواستن و ازدواج سنتی بود و تو عقد با شوهر هاشون مشکل دوست داشتن داشتن این بین همشون مشترک بود

رابطه عاطفی تون چطوره

خوبیم واقعا مخصوصا اون چند ساعت بهتر از همیشه ایم 

ولی راستش تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید چون بهش علاقه دارم اینطوریم . شاید چون دوستش دارم معذب میشم و حسی ندارم

آخه بعضی مردا..مثه خروس فقط میپرن و به دقیقه نشده ار...میشن و تمام ...ودیگه دست از کار میکشن...فک نم ...

اخه رابطمون طولانیه هرچقدرم طولانی بشه رومن تاثیری نداره

خوبیم واقعا مخصوصا اون چند ساعت بهتر از همیشه ایم ولی راستش تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید ...

نه علاقه و دوست داشتن خودش کشش میاره.

خودش محرکه.

من فک میکنم بدنت رو نه اون تونسته کشف کنه و نه خودت.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
شاید انقد تو ذهنت ب خودت القا کردی ک نمیشم ک بهت ثابت شده ک واقعا نمیشی ذهن خیلی مهمه

نمیدونم اخه از روز اول اصلا ثانیه ای به اوج نمیرسیدم 

میل به رابطه داشتم از اول ولی از اول تا اخر رابطه حسش برام به یه مقداره و بیشتر نمیشه

نمیدونم اخه از روز اول اصلا ثانیه ای به اوج نمیرسیدم میل به رابطه داشتم از اول ولی از اول تا اخر راب ...

چقد عجیب 

یکی از دوستای منم با اینکه عاشق شوهرشه ولی نزدیک ۱۳ساله ک از ازدواجشان گذشته نشده 

خیلی بده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش