2821
2789
عنوان

مشکل ج سی💔💔

794 بازدید | 54 پست

تورخدا کمک ، ببخشید رک میگم ولی واقعا یه معزل شده برام مشاور و اینام نمیتونم برم

یه چیزی بگم باورتون نمیشه من از یک سال و چند ماه پیش که رابطه دارم حتی یکبار هم .. نشدم یعنی تو کل زندگیم موقع رابطه ..نشدم

شوهرم مشکل نداره یعنی واقعا ایراد از اون نیست نمیدونم چرا برای من رابطه ج سی حسی به اون صورت نداره کع بخوام .. شم

بنظرتون باید چیکار کنم؟ اصلا کسی هست اینطور باشه؟

اینجا راهنمایی ام کنی نرا درخاست میدن هولایِ تهی مغزِ لم یزرع

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی خود...میکردی؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دهانی و مالشی رو امتحان کنیدپوزیشن های مختلفقبلش معاشقه کنیدو حتما پزشک برید

امتحان کردیم بازم جواب نداد😢البته من باهاش اینو درمیون نزاشتم و اصلا نمیدونه خودش

بیشتر خانوما از طریق دخول ار... نمیشن

باید همون حالت خودارضایی باشه

یعنی تحریک با دست یا.... ک همسرتون انجام بده

بعد اینکه یکم با بدنت راحت باش

قلقش دستت بیاد

🔴 کاربر مرد درخواست بدی یا پیام بذاری = شستن و پهن کردنت کف مستراح

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دقیقا یکیشونم داد

خب سگن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

2824
2823
2791
2779
2792