2777
2789
عنوان

مشکل ج سی💔💔

794 بازدید | 54 پست

تورخدا کمک ، ببخشید رک میگم ولی واقعا یه معزل شده برام مشاور و اینام نمیتونم برم

یه چیزی بگم باورتون نمیشه من از یک سال و چند ماه پیش که رابطه دارم حتی یکبار هم .. نشدم یعنی تو کل زندگیم موقع رابطه ..نشدم

شوهرم مشکل نداره یعنی واقعا ایراد از اون نیست نمیدونم چرا برای من رابطه ج سی حسی به اون صورت نداره کع بخوام .. شم

بنظرتون باید چیکار کنم؟ اصلا کسی هست اینطور باشه؟

اینجا راهنمایی ام کنی نرا درخاست میدن هولایِ تهی مغزِ لم یزرع

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردی خود...میکردی؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دهانی و مالشی رو امتحان کنیدپوزیشن های مختلفقبلش معاشقه کنیدو حتما پزشک برید

امتحان کردیم بازم جواب نداد😢البته من باهاش اینو درمیون نزاشتم و اصلا نمیدونه خودش

بیشتر خانوما از طریق دخول ار... نمیشن

باید همون حالت خودارضایی باشه

یعنی تحریک با دست یا.... ک همسرتون انجام بده

بعد اینکه یکم با بدنت راحت باش

قلقش دستت بیاد

🔴 کاربر مرد درخواست بدی یا پیام بذاری = شستن و پهن کردنت کف مستراح

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دقیقا یکیشونم داد

خب سگن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ