2777
2789
عنوان

شیر دادن به بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشک نان اچ آ بده چاق میشه یبوستم نمیگیره

شیرخشک نان 2 میدم بهش.با اینی که شمامیگی فرق داره؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شیرخشک نان 2 میدم بهش.با اینی که شمامیگی فرق داره؟

اره نان اچ آ بده هم درآینده حساسیت نمیگیره چون هایپوآلرژیکه وهم اینکه یبوست ودل دردنداره اما قیمتش 25تومنه ازنان معمولی گرون تره اما باکیفیت تر بچه منم حساسیت نداره اما دکتر گفت درآینده هم حساسیت نمیگیذه کلا ازنظر کیفیت بهتره یکبارامتحان کن من بامشورت پزشک گرفتم راضیم

کاشکی همه به آرزوهاتون برسین  
اره نان اچ آ بده هم درآینده حساسیت نمیگیره چون هایپوآلرژیکه وهم اینکه یبوست ودل دردنداره اما قیمتش 2 ...

ممنون بخاطر راهنماییت.چن وقتشه بچتون؟وزن تولد و وزن العانش چنده؟حتما میگیرم حتما

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنون بخاطر راهنماییت.چن وقتشه بچتون؟وزن تولد و وزن العانش چنده؟حتما میگیرم حتما

بچه من 8ماهشه بچه من 1800 به دنیااومدالان تازگیانبردم قدووزن اما براواکسن 6ماهگیش گفت خوبه

کاشکی همه به آرزوهاتون برسین  
بچه من 8ماهشه بچه من 1800 به دنیااومدالان تازگیانبردم قدووزن اما براواکسن 6ماهگیش گفت خوبه

وای چه کوچولو بود نی نیتون.دختر منم 2500 بود و 4ماهشه و 5300شده