باید بذاریم خودش بخواد یا سر ساعت خاصی بهش بدیم مثلا هر دو سه ساعت...
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
شیرخشک نان 2 میدم بهش.با اینی که شمامیگی فرق داره؟
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شیرخشک نان 2 میدم بهش.با اینی که شمامیگی فرق داره؟
اره نان اچ آ بده هم درآینده حساسیت نمیگیره چون هایپوآلرژیکه وهم اینکه یبوست ودل دردنداره اما قیمتش 25تومنه ازنان معمولی گرون تره اما باکیفیت تر بچه منم حساسیت نداره اما دکتر گفت درآینده هم حساسیت نمیگیذه کلا ازنظر کیفیت بهتره یکبارامتحان کن من بامشورت پزشک گرفتم راضیم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بچه من 8ماهشه بچه من 1800 به دنیااومدالان تازگیانبردم قدووزن اما براواکسن 6ماهگیش گفت خوبه
وای چه کوچولو بود نی نیتون.دختر منم 2500 بود و 4ماهشه و 5300شده