2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا کرونا یا آنفولانزای خطرناک اومده❓مثل چن سال قبل❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 71 پست
سلام شهر ما که بیمارستان قل قله بود.

چن روز کاش همه حا تعطیل بشه من همش گیج

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

کرونا رو میشه یجور تحمل کرد 

انفولانزا خیلی سخته. لامصب امان نمیده دو دیقه حالت خوب باشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم فک میکنم آنفولانزاعهخیلی شدید گرفتن همه

میگن ی بچه هم فوت کرده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره اومده ما گرفتیم وپسرم هم یک هفته مدرسه نرفت هنوزم کامل خوب نشده

ای خدا چراتموم نمیشه

کرونا رو میشه یجور تحمل کرد انفولانزا خیلی سخته. لامصب امان نمیده دو دیقه حالت خوب باشه

دقیقا آنفولانزا صد بدتر از کروناعه

منم چند سال پیش آنفولانزا گرفتم و مرگو به چشمم دیدم

ولی کرونا انگار یه سرماخوردگی ساده بود برام 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

خدا کنه چند روز کل مدارس تعطیل کنن... الان مشهد و نیشابور و قم، تربت تعطیل شدن.

منم همینو میگم اموزش پرورش مخالفت کرده

بردم .مدرسه هم نذاشتم برن ولی خیلی شدیده اذیتم خودمم حالم خوب نیس یکی میخاد از خودم مراقبت کنه

ان شاءالله زودتر خوب بشید

دیگه باید تغذیه خوب داشته باشین و حسابی رسیدگی کنید 

اون سالای قبلی ارزونتر بود ادم راحت میتونست برسه الان که واویلاست 

بچه های من که والله گلاب به روتون اسهال استفراغ و دو روز تب گذروندن یکیش که ۲۴ ساعت تمام گشنه موندسر ...

مام خونوادگی گرفتیم .پسرم یک روز کامل با شب گشنه موند به زور سروم غذا میخوره یخورده

بخدا حالمون دیگه بهم خورد هر روز یه کوفت

ای خدا من انقد خسته م میگم کاش فقط بخوابم همش مراقبت نگهداری از بچه ها بهشون برس