2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا کرونا یا آنفولانزای خطرناک اومده❓مثل چن سال قبل❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو یک ماه دوبار سرما خوردم پسرمم خورده دکتر و دارو هم استفاده میکنم یکم بهتر شدم

انشالله خوب بشی عزیزم مام همگی گرفتیم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من پنج روزه دلپیچه دارم فقط اما مداوم ن بقیه علائم ندارم واس جیه؟

خداکنه ویروس نباشه . موز بخور شکمتو جم میکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نابودم از قبلم اوضاع ریه خوبی نداشتم

عزیزم مواظب خودت باش انشالله خوب میشی 

انقد شدید نبود الان خیلی زیاد شده

چرا یادمه چند سال پیشم افتضلح بود تمام بیمارستانا پر 

هر سال میاد دیگه 

حالا ی سال کمتر ی سال بیشتر

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه منم گرفت ۴روزبستری شد

انشالله خوب میشه عزیزم