2777
2789
عنوان

اتلاف عمر

68 بازدید | 8 پست

خانوما من ۲۷سالمه  زندگی خیلی خوبی داشتم فرصت های خیلی عالی ولی همشو بخاطر ناآگاهی  و ندونستن نابود کردم  الانم تلاش میکنم که جبران کنم منتها دلم همون دل سابق نیست پر از غمه امید شوقمو از دست دادم نمیتونم خودمو ببخشم  زندگی برام بی معنی شده  شما  تو همچین  شرایطی بودین چطوری خوب شدین؟  پیش تراپیست هم رفتم ذره ی تغییر نکردم  زندگی معنی نداره برام خودکشی هم تا مرزش رفتم اما پشیمون شدم  فقط بخاطر خانوادم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون نعمت های زندگیت رونمی بینب،ناامیدی بدترین گناه هس من ۳۲ سالمه زیرصفرم تازه میخام شروع کنم

میدونید  خیلی تلخه زندگی  من همیشه شرایطم خوب بود همیشه فرصت های عالی  تو زندگیم داشتم  اما انگار آگاهی  نداشتم  کور بودم نمی‌دیدم  بعد که به خودم اومدم دیدم چه کلاه بزرگی سر خودم گذاشتم  

مطمئنم حسرت گذشته نمیذارهسنی نداریطرف تا ۶۰ سالگی غرق اشتباه بوده توبه کرده جبران کرده

دقیقا  حسرت گذشته کلافه کرده منو نمیتونم خودمو ببخشم خیلی تلخه که  ادم وسط بهشت زندگی کنه اما نبینه خوشی ها قشنگی ها زندگیشو  بعد که از دست بره اون موقع تازه بفهمه که چی ها رو از دست داده

میدونید خیلی تلخه زندگی من همیشه شرایطم خوب بود همیشه فرصت های عالی تو زندگیم داشتم اما انگار آگ ...

شیذینی اینجا هس که دوباره زندگیتوبسازی قرارنیس زندگی طبق خوشی های شماباشه پس کی ادم رشد کنه باسختی هاهست که رشد می کنی حسرت کمتربخوریه یاعلی بگوبلندشو این افکارشیطان هس که نمیزاره به جای غصه خوردن کاری کن حداقل پنج سال دیگه به سن من رسیدی ازخودت راصی باشی،مهم این نیس گذشته چی هس به این فکرکن که تاسال ذیگه چع کردی واسه زندگیت

شیذینی اینجا هس که دوباره زندگیتوبسازی قرارنیس زندگی طبق خوشی های شماباشه پس کی ادم رشد کنه باسختی ه ...

ممنونم از حرفاتون امیدوارم بتونم اینقدر بدم میاد از خودم  از جهنمی که خودم برای خودم ساختم قدر زندگی قشنگمو ندونستم  

ممنونم از حرفاتون امیدوارم بتونم اینقدر بدم میاد از خودم از جهنمی که خودم برای خودم ساختم قدر زندگی ...

بازم گفتی ها،قبول ندونستی اگه ۳۷ سالت شدهم بدترشدی چی،باباپاشو بجنگ زندگی میدان جنگ هس

بازم گفتی ها،قبول ندونستی اگه ۳۷ سالت شدهم بدترشدی چی،باباپاشو بجنگ زندگی میدان جنگ هس

درسته حرفاتون  تلاشمو میکنم که جبران کنم خیلی کارا هم تا حالا کردم که جبران کنم که بسازم روحیمو ولی میگم که دلم پر از غمه شادی سابق رو نداره این مسئله ی منه  که زندگی معنیشو از دست داده برام  و شور شوقی واس زندگی ندارم