2777
2789
عنوان

دست بزن نامزد

282 بازدید | 24 پست

سلام من یه خانم سی ساله هستم چهره زیبایی دارم با نامزدم که پنج سال از من بزرگتر هست خیلی دعوا دارم، در طول دعوا توهین میکنیم به هم،  یک روز در خلال بحثمون من ایشونو ارام زدم و با دست به عقب هل دادم بعد از اون ایشون دست بزن پیدا کردن در هر مسئله ای که پیش میاد افسار گسیخته عصبانی میشن و منو کتک میزنن و بعد برای اشتی واسطه میفرستن و به شدت و با پیگیری تمام به دنبال اشتی هستن این مسئله رو بارها با صحبت در جمع خانوادگی خاستم مطرح کنم ولی ایشون میگن من شروع کردم با هول دادن ایشون در اوایل رابطه و باید تا تهش بریم!! ،  علاوه بر اینها فوق العاده تعصبیه و هر روزی که بیرون میریم از نگاه دیگران به من شاکی هست،  مدام از ظاهر من ایراد میگیرن به قول یکی از بستگانشون برای اینکه اعتماد به نفسشون جلوی من حفظ شه این کارو میکنن تا گوشزد کنن ظاهرم مشکل داره،  با تمامی این تفاسیر میگه منو دوست داره و از زندگیمم بیرون نمیره من چیکار کنم از دست این دیوونه خلاص شم ایا امیدی به بهبودی هست؟ 

خب خودت میگی من شروع کردم زدمش اونم از اون به بعد زد 

چون شما شروع کردی پس گلایه ای هم نباید داشته باشی

یه حرکتی کردی که اون فکر کرده اگه تورو نزنه سوارش میشی و این روند ادامه خواهد داشت تا اینکه بهش نشون بدی اینجوری نیستی

اینجا هم مشاوره نگیر اینجا 99 درصد خودشون مشکل دارن که اومدن حل کنن اگه بلد بودن مشکل خودشون رو حل میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا نه

خواهشا همین الان تا ازدواج نکردی از دست این روانی فرار کن 

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

چقدر شبیه نامزد سابق من دقیقا همین رفتارارو داشت.اره اون میخواد از اعتماد به نفس تو‌تغذیه کنه حتما بقیه میگن ازش قشنگتری و بدش میاد

البته من میترسیدم دست بزن پیدا کنه تو دعوا ها ساکت بودم و بی احترامی هم نمیکردم اونم بند انگشتش بهم نخوزد حتی

خب خودت میگی من شروع کردم زدمش اونم از اون به بعد زد چون شما شروع کردی پس گلایه ای هم نباید داشته با ...

بله اینو تو حرفشم گفت ولی خانوم زدن من کجا زدن ایشون کجا از اینا گذشته ایشون به خانواده من توهین کردن هر چی گفتم بس کن بس نکرد چاره ای نداشتم جز اینکه هولشون بدم بگم ساکت شو

ادامه بدید .با خودش صحبت کنید برای حل مشکل

خانوم من نزدیک یه هفتس که قهرم باهاشون،  منو زدن در دعوای اخرشون و بعد واسطه فرستادن برای اشتی قلبا نمیخام اشتی کنم  در خلال دعوای اخرمون هر چی اصرار کردم نمیذاشتن از خونشون خارج شم در همون حیث یکی از دوستانم زنگ زد به من، ایشون گفتن حق نداری جواب بدی ولی من جواب دادم و کمک خواسنم ایشون گفت تو ابروی منو بردی پیش دوستت و باید بری بیرون!!  حالا سه روژه التماس میکنن بیا غلط کردم

اصلا میترسم ازش، خانوادم راضی نمیشن نامزدی بهم بزنم

همون خانوادت دو روز دیگه که بری سر خونه زندگی هم نمیزارن جداشی.دیگه واقعا باید چیکارت کنه که راضی به جدایی بشن

بگو این میزنه منو میکشه اخر