2777
2789
عنوان

مامانم خیلی توقع داره از ما

133 بازدید | 20 پست

ما بچه بودیم هرچی میخواستیم جوابش نداریم بود

خداییش فقط برای درس و مدرسمون داشتن... اونم خب انقدر عذاب وجدان داشتم که نگو همش شد استرس

نه تفریحی نه مسافرتی نه لباس درست حسابی هیچی

حالا که ما بزرگ شدیم رفتیم سرکار همش توقع داره با اینکه دیگه خرجام همه با خودمه اونم همش میگه 

من دستبند میخوام

مانتو ندارم

منو بفرستید مشهد

میدونم ادم برا پدر مادرش باید خرج کنه ولی من نباید جمع کنم برای ایندم؟ نباید هرچی که نداشتم و تجربه نکردمو خودم برا خودم درارم؟

خسته شدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفه دختر نیست 

اتفاقا دختر تا وقتی مجرد در خانه پدر مادر نفقه داره و نفقه دختر بر گردن پدر ،ولی پسر تا سن هجده سالگی بعدش پدر وظیفه ایی نداره 

دستبندو پدرت باید براش بخره 

تو فقط چیزای ضروری کمکش کن‌اگر میخوای کمکمش کنی

بقیه وظیفه دختر نیست 

خودشون مگه پول ندارن خانواده ها حتی اگه نداشته باشنم بیشتر کمک بچه شون میکنن و انتظاری ندارن

بعضی بچه ها پدر مادرِ .پدرمادراشون میشن برعکس میشه پدر مادراشون میشن بچه هاشون متاسفانه 

پدرتون درقید حیات نیستن؟

چرا خداروشکر

اما نداره که انقد

از ما میخواد 

بعدم من میگم اگر الان بابا داره اینارو بده پس منم باید یچیزاییمو از بابا بگیرم دگ منم بچشم

جای همه بچگیامون که نداشتیم

خودشون مگه پول ندارن خانواده ها حتی اگه نداشته باشنم بیشتر کمک بچه شون میکنن و انتظاری ندارن

خوشبحال اون خانواده ها

من دیگه کلافع شدم 

خواهرم که بیشتر بیچاره خیلی خرج میکنه

ایشالا خدا بیشتر بهش بده

نمی‌دونم حقوق خودشون خیلی نیست ولی بازم بنظرم برای دونفر بسه 

چرا خداروشکراما نداره که انقداز ما میخواد بعدم من میگم اگر الان بابا داره اینارو بده پس منم باید یچی ...

اگه پدرتون درقید حیاتن،شما هیچ وظیفه ای ندارین،اگرم درقید حیات نبودن در حد ضروریات باید کمکشون میکردین،نه که تو این گرونیا توقع دستبند کنن!!

وظیفه دختر نیست اتفاقا دختر تا وقتی مجرد در خانه پدر مادر نفقه داره و نفقه دختر بر گردن پدر ،ولی پسر ...

چی بگم

روز مادر روز زن تولد همه چی توقع داره 

هی میگه خدایی هی میخوام دلم دریا باشه 

نمیتونم یاد قبل میافتم چقدر راحت میگفتن نداریم 

مادرت برای اینکه دستبند بخره باید خودش بره سر کار. منم خیلی چیزها دوست دارم ایا باید از بقیه بخوام؟ اینکه شما رو تامین کردند وظیفشون بوده چون اونها خواستند که شما وارد این دنیا بشین و با علم به این موضوع بچه دار شدند ولی اینکه شما بخوای نگران اینده خودتون باشین طبیعیه...مادرتونم از گرسنگی چیزیشون نمیشه دیگه در حد خورد و خوراک دارند و نباید چشم به پول بقیه بدوزند

روز مادر هم در حد وسعتون یه چیز کوچک بخرین جوری که به مشکل نخورین خودتون و تقدیمشون کنین. بقیه سال هم برای ایندتون پس انداز کنین حتما...خودتو درگیر این نکن ایشون چی دوست داره یا نداره....ایشون ممکنه عین من خیلی چیزا دوست داشته باشه ....