2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین کمک کنید😭💔

80 بازدید | 5 پست

نمیدونم چمه از صبح تا حالا چند بار فشارم افتاده سرگیجه دارم حس میکنم الانه که غش کنم از دیشب به این فکر افتادم که نکنه از پس دوتا دخترام بر نیام 😭😭😭

خیلی حالم خرابه استرس دارم تپش قلب گرفتم ظهر رفتم سرم زدم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مادر خوبی نمیشم 🥲💔

خدا شاهده ناشکری نمیکنم ولی ای کاش برای اولین بچم دوقلو نمی‌داد بهم من که هنوز تجربه ای ندارم😭

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نَه‌ثِروَت‌تا‌کُنون‌زاییده‌مَردی‌نَه‌قَصر‌و‌کاخ‌دَرمان‌کَرده‌دَردی‌بُرو‌اِنسانیَت‌را‌مُشتَری‌باش‌قِضاوَت‌میشَوی‌با‌آنچه‌کَردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خونه بزن بیرون حال و هوات عوض شه .اگه هم خیلی حالت بده برو اورژانس زنان .

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

والا من ک مجردم از خدامه بچم بشه ۲ قلو اونم دختر

منم از خدامه عزیزم ولی نمیتونم فکر کن دوتا بچه همزمان گریه کنن اون بزنه تو سر این یکی بعدم احساس میکنم زود بچه دار شدم همش سه سال از ازدواجم میگذره🥲

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نَه‌ثِروَت‌تا‌کُنون‌زاییده‌مَردی‌نَه‌قَصر‌و‌کاخ‌دَرمان‌کَرده‌دَردی‌بُرو‌اِنسانیَت‌را‌مُشتَری‌باش‌قِضاوَت‌میشَوی‌با‌آنچه‌کَردی