2777
2789
عنوان

بخاطر کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست
عزیزم دستشویی رو لازم نیست که هرروز بشوری سرامیکو هرروز لازم نیست طی بکش اتاقا هم ترروز تمیز کاری نم ...

آخه تخت نامرتب میشه شوهرم لباساشو پرت میکنه گوشه کنار اتاق صبح پامیشم سطل کنار تختش پر از آشغال خوراکیه من خوابم میبره این پامیشه تنقلات میخوره یه عالمه لیوان دور خودش جمع میکنه بیسکویت و ویفر میخوره خورده هاش ریخته کف آشپزخونه و اتاق اصلا رعایت نمیکنه عین بچه های چهارسالست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر روز کل خونه رو مرتب کن جارو و گردگیری کن ؟

روزی چند بار ، بچه دستاشو مدام همه جا می ماله، ریخت و پاس می کنه نمیشه که تمیز نکنید یا جمع نکنی و جارو نزنی، بعد هر آشپزی صرف باید شسته بشه و بعد غذا هم میز تمیز کن ، آشپزخونه و گاز و هود تمیز کرد، تازه یه روز باید لباس شستن روز بعد جمع کنی و اتو کنی و بزاری سر جاش ، اینقدر کار خونه زیاده که نگو

زیرانداز بنداز خوراکیاشو رو زیرانداز بخوره. خیلی رو اینکه همیشه خونت تمیز باشه حساس نباش دیگه کارات ...

اتاقش اره میخوام دیگه زیر انداز بندازم 

ولی شام چی بخوره آخه گشنه از سرکار میاد؟

روزی چند بار ، بچه دستاشو مدام همه جا می ماله، ریخت و پاس می کنه نمیشه که تمیز نکنید یا جمع نکنی و ج ...

آخ دقیقا مجرد بودم به مامانم میگفتم خوشبحالت کارت فقط کار خونست الان میبینم وای چقدر کارش زیاده یادمه مامانم اون همه راه منو میبرد مدرسه زنگ تفریحا میومد بهم سر میزد با اینکه داداش کوچکترم تو خونه تنها بود شبا بهم دیکته میگفت تازه بابام همیشه بهش میگفت تنبل

خرید فقط

خب اینکه درست نیست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اتاقش اره میخوام دیگه زیر انداز بندازم ولی شام چی بخوره آخه گشنه از سرکار میاد؟

یه غذای ساده تر، املت، سیب زمینی، عدسی و ...  یا یه وقتایی در ماه حاضری. کلی میگم اینطوری نباش که همیشه همه چیز بی نقص سر جاش باشه، خونه همیشه تمیز، شام همیشه آماده. روزایی که میخوای به خودت برسی یا حتی مثلا پریودی و حال نداری بیخیال بقیه چیزا شو به خودت برس

آخه تخت نامرتب میشه شوهرم لباساشو پرت میکنه گوشه کنار اتاق صبح پامیشم سطل کنار تختش پر از آشغال خورا ...

شوهر منم همینه ولی من مسئول تمیز کاری برای یک مرد بی مسئولیت و شلخته نیستم 

یکم که جمع شد یروز خسابی داد و بی داد میکنم تا خودش جمع کنه 

ما که کلفتشون نیستیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مهمون بیاد هر بار نمیری آرایشگاه موهاتو سشوار بکشی یا لاک ژل بزنی؟

چرا انقد افراط و تفریط دارید؟ 

کی هر بار بخاطر مهمان میره لاک ژل و سشوار بکشه تو سالن ؟ 😑

باتوجه به چیرایی که نوشتید کاملا من متوجه شدم تمام مشکل شما اینه که با همسرتون مثل بچه ۵ ساله رفتار میکنید و ایشون در مقابل شما مسئولیتی نداره 

بخاطر همینه که انقد مسئولیتتون زیاده و وقت کم میارید 

اخه مرد گنده که نباید چای و میوه از شما بخواد 

شما که نباید کثیف کاری هاشو جمع کنید و …

زیرانداز بنداز خوراکیاشو رو زیرانداز بخوره. خیلی رو اینکه همیشه خونت تمیز باشه حساس نباش دیگه کارات ...

نه خیلی به خودم فشار نمیارم اما دخترم اصلا نمیتونه بشینه شب تا صبح سرپاعه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕