2777
2789
عنوان

بخاطر کار خونه

343 بازدید | 49 پست

وقت نمیکنم یه آرایشگاه برم شبیه آدمخوارا شدم 

آخر شبا خسته و کوفته ام 

چجوری میتونید هم برید پیاده روی هم خونه مادرتون هم آشپزی تازه بچه هم دارید درس و مدرسش هم مسئولیتش باهاتونه 

من کمرم شکست دیگه بخدا 

خوب انجام نده مگه هرروز باید کار کنی؟ 

یه روزو واسه خودت خالی بذار

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خونه واقعا اونقدری نیست که وقت نکنی آرایشگاه بری! مگر اینکه وسواس داشته باشی. من اگر کارم فقط کارای خونه بود کلی وقت اضافه داشتم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

ما شبها زود میخوابیم

صبحها ۷ با ۸ بیدار میشم خونه رو مرتب میکنم ،میرم باشگاه میام ناهار میزارم ،بعضی روزها میرم کلاس خیاطی 

یه دختر ۳ ساله دارم تا شب سرپام معمولا به کارام‌میرسم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
مگه همه کارارو هر روز انجام میدی؟ خونه که هر روز به جارو و گردگیریو ... نیاز نداره. در طول هفته هر ر ...

گردگیری نه ولی من هرروز جارو میکشم دخترم خوراکی میخوره میریزه

ولی آشپزخونه رو هرروز دستمال میکشم 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خوب انجام نده مگه هرروز باید کار کنی؟ یه روزو واسه خودت خالی بذار

وای نمیشه پس فردا هم قراره خواهر شوهرم بیاد امروز جابه جایی مبلمان انجام دادم گوشت خورد کردم ناهار پختم فردا هم آشپزخونه تمیز کنم نیاد یه لک پیدا کنه آبروی ادمو میبرن 

ولی میبینم خانمهای دیگه کلی بیرون و تفریح میرن همیشه هم ناخوناشون لاک داره من موندم بدون بچه چجوری وقت نمیکنم یخ اصلاح برم و بیام باید براش برنامه ریزی کنم

وسواس داریوگرنه ما هم خونه زندگی داریممگه چقدر کار دارهیا خونه ۳۰۰ متری داری

صبح پا میشیم، صبحانه آماده کن، بخور ظرفاشو بشور، کل خونه را مرتب کن، غذا بزار، جارو و گردگیری شده ظهر ، ظهر دوباره تکرار، آخر شب تکرار، یهو می بینی شده نصف شب

وسواس داریوگرنه ما هم خونه زندگی داریممگه چقدر کار دارهیا خونه ۳۰۰ متری داری

نه ۱۲۰ متر آخه هر روز آشپزی و شستن ظرف و دسشویی و تمیز کردن اتاقا مرتب کردن تخت تا کردن لباسا طی کشیدن کف آشپزخونه یه دوشم بگیرم بخدا پوست دستمم داغون شده

گردگیری نه ولی من هرروز جارو میکشم دخترم خوراکی میخوره میریزهولی آشپزخونه رو هرروز دستمال میکشم

زیرانداز بنداز خوراکیاشو رو زیرانداز بخوره. خیلی رو اینکه همیشه خونت تمیز باشه حساس نباش دیگه کارات عادی میشه فک میکنن خونه همینطوری خودش بدون زحمت همیشه تمیزه ، گاهی بقیه کارات انجام بده و برا نظافت یا حتی غذا بگو امروز خیلی کار داشتم وقت نکردم