2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک

115 بازدید | 15 پست

سلام دوستان . اینو ۱ ساعت پیش زدم . زیر ۵ دقیقه اینطوری شد. امروز ۱۱ روز تاخیرم اما روز ۶ پریود ازمایش بتا منفی بود . همه علایم هم دارم گرفنگی و انقباضات شکم ، سردرد کمر درد ، درد واژن و کشاله ران ، سنگینی سینه و تکرر ادرار. یکمم حساسیت به بو و تهوع . بعضی وقتااام گر گرفتگی. نمیدونم چه کنم . پام نمیکشه دوباره برم ازمایش بخوره تو ذوقم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته

خدا از زبونت بشنوه. چند روزه صبح میزدم مثبت میشد اما از مایش که منفی شد دلم شکست . گفتم بزار عصر با ادرار رقیقتر بزنم دیروز و امروز عصر ظرف ۳-۴ دقیقه مثبت شد . با وندفو زدم میگن دقیقه

سلام عزیزم برا منم کلا منفی میشد بعد ۱۶روز تاخیر مثبت شد انشالله برا شما هم مثبت باشه

ایشالله به امید خداااا . خدا به همه منتظرا بده.

من ۲ ماهه اوابوست میخورم یکم دلمو به این خوش کردم که بشه

انشالله که دامنت سبز شده باشه عزیزم ولی بعضی مواقع تخمک گذاری و لقاح دیر میشه وقتی رفتم سونو باتوجه به اخرین قاعدگی ۳ هفته تاخیر داشتم که گفتن ممکنه لقاح و تخمک گذاری دیر شده باشه 

انشالله که دامنت سبز شده باشه عزیزم ولی بعضی مواقع تخمک گذاری و لقاح دیر میشه وقتی رفتم سونو باتوجه ...

ایشالله. واقعا دلم به حرفها و تجربیات شما خوشه و البته لطف خدا . اگه لایق بدونه منم مادر بشم