2777
2789
عنوان

شوهری که پول پس اندازشو رو نکنه

244 بازدید | 45 پست

یهویی و اتفاقی دیدم تو حساب پس اندازش ۲۰۰داره.

حقوقش خوبه بد نیست هر چی بخوام میخره ولی اینکه قایم کرده ازم خیلی عصبانی شدم.

ازش پرسبدم گفت خب چیه مگه؟🙄

بعدم کارتو داد بهم من نگرفتم.از صبح تو قیافم.هی میگه  ببخشید و پس اندازه خب و فلان.ولی من دلم صاف نمیشه.بهش گفتم حتما خیلی چیزا ازم پنهان کردی من بیخبرم.😒

چرا یه مرد باید اینکارو کنه، ؟اصلا علتش چیه؟؟؟ کسی میتونه منو روشن کنه؟

من اصلا اهل ریخت و پاش نیستم.پس اندازو دوس دارم.خودش ولخرجه من همیشه حرص میخورم از دستش.

اینم اتفاقی فهمیدم نگو هی پیامکهای بانکوپاک میکرد اینو یادش رفته بود پاک کنه😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی خیال کشش نده.مهم الان ۲۰۰ دارین.

اگه نمیفهمیدم میخواست خرج چی بکنه؟؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ای شکاک

شکاک نیستم.بهش شک ندارم.ولی برام عجیبه.چرا یه مرد باید اینکارو بکنه ؟ وقتی که زنش ولخرج نیست

برو دلت خوش باشه کخ پس انداز کرده من ازخدامه مثل شما همچین چیزی بفهمم ولی متاسفانه  همیشه می فهمم  چقدر به خواهرش .مادرش پدرشو....پول داده درصورتیکه خودم از واجبات میزنم وخرج نمی کنم سخت نگیر  

برو دلت خوش باشه کخ پس انداز کرده من ازخدامه مثل شما همچین چیزی بفهمم ولی متاسفانه همیشه می فهمم چ ...

نمیدونم علت اینکه قایم کرده بود چی بود‌شایدم میخواست بده به همونا که من فهمیدم😑

برو دلت خوش باشه کخ پس انداز کرده من ازخدامه مثل شما همچین چیزی بفهمم ولی متاسفانه همیشه می فهمم چ ...

خب ببخشیداااا تو عقل نداری😤😤😤

پولی که تو نمیخوری و دلت نمیاد

بایدم خواهرش بخوره .....!!!!

چرا از واجبات میزنی مگه بدبختی 😖😖

اتفاقا برو تا میتونی براش خرج بتراش

به خودت برس ،خودتو شیک کن 

که هوس نکنه پولارو به کسی ببخشه

💕💕

نمیدونم علت اینکه قایم کرده بود چی بود‌شایدم میخواست بده به همونا که من فهمیدم😑

نه اگه می خواست بده تاحالا  داده بود مثبت فکر کن ولی از این به بعد بیشتر حواست راجمع کن چون دیگه حتما حواسش هست پیام‌آور راپاک کنه تجربه کردم که میگم 

نه اگه می خواست بده تاحالا داده بود مثبت فکر کن ولی از این به بعد بیشتر حواست راجمع کن چون دیگه حتم ...

اره میدونم.از همینم ناراحتم و دلم صاف نمیشه

خب ببخشیداااا تو عقل نداری😤😤😤پولی که تو نمیخوری و دلت نمیادبایدم خواهرش بخوره .....!!!!چرا از واج ...

خب وقتی ازون پول خبر نداری چجوری باید خرجش کنی؟

خب ببخشیداااا تو عقل نداری😤😤😤پولی که تو نمیخوری و دلت نمیادبایدم خواهرش بخوره .....!!!!چرا از واج ...

چه کار کنم من به فکر آینده بچم هستم از  خودم میزنم برای بچه هر ماه شده یه سکه پارسیان  هم بخرم پس انداز می کنم ولی این مرد بی درک این طوره اگه منم بخوام مثل اون باشم ضررش  فقط به بچم می رسه هربار کخ می فهمم کلی به هم میریزم ولی به خاطر بچم کار خودم رو می کنم  فقط می گم من راضی نیستم حق الناس  هستوبه خدا واگزار می کنم 

چه کار کنم من به فکر آینده بچم هستم از خودم میزنم برای بچه هر ماه شده یه سکه پارسیان هم بخرم پس ان ...

دقیقا حق الناسه.وقتی تو راضی نیستی واقعا ارش درست نیست.

من موندم اینا چجوری میتونن قایمکی پول بگیرن از پسراشون؟با اینکه میدونن زن و بچش  راضی نیستن