2777
2789
عنوان

شوهری که پول پس اندازشو رو نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
خب وقتی ازون پول خبر نداری چجوری باید خرجش کنی؟

تورو نمیگم که .

اون کاربر که گفت شوهرش پولش رو میده

به خانواده اش ....

تو تازه ازدواج کردی ؟ اگه آره که از الان این

اخلاق شوهرتو درست کن ، پولارو تو مدیریت کن

ببین بخدا کل پس اندازمون توکارت خودمه.

در حد ۵ تومن ، ۱۰ تومن برای شوهرم میزنم .

همه چی با منه ، حساب کتاب ها و پس انداز و ....

هرچی خریدیم تواین چندسال با مدیریت من بوده

وگرنه به مردا باشه که پولی نمی مونه😂😂😂😂

💕💕

اگه نمیفهمیدم میخواست خرج چی بکنه؟؟؟

خرج زندگیش.میتونست بهت دروغ بگو .مال دوستمه داده چندروز براش،نگه دارم.قرض گرفتم امتیاز جم کنم وچیزای دیگه.راستشو گفته دیگه گیر نده بهش.اونو از کارش پشیمون نکن.اون اگه اینقد این پنهون کاری براش مهم بود کارای دیگه ای هم برای پنهون کردنش میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو نمیگم که .اون کاربر که گفت شوهرش پولش رو میدهبه خانواده اش ....تو تازه ازدواج کردی ؟ اگه آره که ...

میدونم به من نگفتی ولی خواستم جواب بدم.

نه بابا خیلی وقته ازدواج کردم.یه بارم خیلی وقت پیش اینجوری مچشو گرفته بودم😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چه کار کنم من به فکر آینده بچم هستم از خودم میزنم برای بچه هر ماه شده یه سکه پارسیان هم بخرم پس ان ...

شوهرت چه ساده اس

خونه ماشین و ملک اضافه دارین؟؟؟؟

ما یه هزاری به خانواده اش نمیدیم.

همیشه میگه هرچی کارمیکنم برای زن و بچمه

چرا بدم اونا بخورن ....!!!

💕💕

خرج زندگیش.میتونست بهت دروغ بگو .مال دوستمه داده چندروز براش،نگه دارم.قرض گرفتم امتیاز جم کنم وچیزای ...

چی بگم 😔

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

شوهرت چه ساده اسخونه ماشین و ملک اضافه دارین؟؟؟؟ما یه هزاری به خانواده اش نمیدیم.همیشه میگه هرچی کار ...

بیشتر مردا میدن متاسفانه.حتی شده قایمکی

دقیقا حق الناسه.وقتی تو راضی نیستی واقعا ارش درست نیست.من موندم اینا چجوری میتونن قایمکی پول بگیرن ا ...

واقعا با اینکه می دونند ماخودمون هم هزار تامشکل داریم  من خودم راجاشون میذارم میگم اصلا چه طور دلتون میاد  حق بچم حرومتون باشه  خوبه موقع استفاده  از این پول چهره ی مظلوم پسرم روبروتون نمیاد ولی اونا اصلا به این چیزا فکر نمی کنندمن که حلالشون نمی کنم

واقعا با اینکه می دونند ماخودمون هم هزار تامشکل داریم من خودم راجاشون میذارم میگم اصلا چه طور دلتون ...

حق داری عزیزم

واقعا با اینکه می دونند ماخودمون هم هزار تامشکل داریم من خودم راجاشون میذارم میگم اصلا چه طور دلتون ...

منم حالشون نمیکنم اون پیش خودشون میگن پسرمون کارمیکنه اینقد اختیار از پولش نداره.مگه زحمت کشی شمارو میخواد بده.واینا دیدم پشت جاریم میگن

منم حالشون نمیکنم اون پیش خودشون میگن پسرمون کارمیکنه اینقد اختیار از پولش نداره.مگه زحمت کشی شمارو ...

کار میکنه واسه زندگی خودش واسه زن و بچش.

والا تو این شرایط چه انتظاری دارن از پسرشون اخه

شوهرت چه ساده اسخونه ماشین و ملک اضافه دارین؟؟؟؟ما یه هزاری به خانواده اش نمیدیم.همیشه میگه هرچی کار ...

خیر ملک اضافه  چیه توخرج ماهانه خودمون کم میذاره به اونا میده قدر شوهر  عاقلت رابدون من که از دست بی فکری  این مرد دیگه جونم به لبم رسیده هرچی هم که میگم میگه باشه ولی دوباره کار خودش رامیکنه

میدونم به من نگفتی ولی خواستم جواب بدم.نه بابا خیلی وقته ازدواج کردم.یه بارم خیلی وقت پیش اینجوری مچ ...

ای بابا ..... کارت سخت شد که😄😄😄😄

خب حداقل بگو  کاری با پولش بکنه

طلایی بخره ، شریکی ماشین بخره بفروشه

توی کارت قایم کرده به چه کارش میاد آخه ....

من الان گذاشتم توی کارتم بمونه چون باید

پول پیش مستاجرمو بدم بره .

۲۰۰ میلیونو برو طلا بگیر . نزار سودشو بگیره

تو بانک بمونه بی ارزش میشه .

💕💕

منم حالشون نمیکنم اون پیش خودشون میگن پسرمون کارمیکنه اینقد اختیار از پولش نداره.مگه زحمت کشی شمارو ...

ای وای دقیقا همین رامی گند  .  منم میگم خوب براش زن نمی گرفتین میذاشتید خرجی خودتون رابده نه اینکه من ویه بچه راهم بدبخت کنه .

کار میکنه واسه زندگی خودش واسه زن و بچش.والا تو این شرایط چه انتظاری دارن از پسرشون اخه

اونا این فکرا نمیکنن.هرسال هم تولدشون جلوتر میگن که بچها بفکر باشن.من نمیدونم زن ومرد ۶۰ ساله تولدگرفتن هر سال به چیشونه.حالا روز مادر وروز پدر بگی یه چیزی.