مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
من استفاده کردم چهار پنج ساله ریزش شدید دارم هر کاری از دستم برمی اومد انجام دادم دکترم رفتم و کلی آزمایش دادم ولی فعلا هیچ نتیجه ای نگرفتم الان دوباره میخوام برم دکتر ولی یه دکتر جدید ببینم چی میشه خیلی افسرده شدم سر این موهام 😞
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
دکتر رفتم ۴ سال دارو خوردم هزارتا امپول الانم میخوام بجای شامپو شیمیایی سدر بزنم ولی دکترمم عوض کنم
منم یه مدت تصمیم گرفتم بحای شامپو سدر بزنم ولی موهام به شدت خشک شد و موخوره ی بیشتری گرفت ولی من توی این چند ساله اخیر هر روشی که بهم گفتن و توی گوگل سرچ کردمو روی سرم امتحان کردم از روغن تراپی گرفته تا تخم مرغ محلی و حنا و قهوه و سدر وپودر نخود خام و داروهای گیاهی عطاری ها و قرص های مولتی ویتامین و....محلول ها و تونیک های مو .......
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝