2777
2789
عنوان

بیاید بگید بهش پیام بدم یا نه

60 بازدید | 15 پست

دفعات اخر ک بحث میکردیم من پیش قدم میشدم برای اشتی تا دفعه اخر که کات کردیم خیلی سرد برخورد کرد و ب گریه هام اهمیت نداد و منم بهش گفتم محاله که دیگ بهت پیام بدم و همچی تموم شد بینمون … بنظرتون ممکنه خودش برگرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه براش مهم بود همون موقع نمیزاشت که بری..بیخیال فداتشم همچین ادمایی حتی لایق این نیستن ازشون متنفر ...

🥺🥺🥺قربونت برم ک 

اخه قبلا اصلا اینطوری نبود و این اواخر خیلی مشکلات زیادی تو زندگیش داشت

🥺🥺🥺قربونت برم ک اخه قبلا اصلا اینطوری نبود و این اواخر خیلی مشکلات زیادی تو زندگیش داشت

خدا نکنه مهربون

ببین پسرا وقتی مشکل دارن گوشه گیر میشن یه مدت به خودتو اون آقا فضا بده ایشالا که درست میشه ولی تو دیگه پیام نده..بزار اون بیاد سمتت💕

چشم

چشمت بی بلا خانومی.بقیه جواباتو خوندم ، رابطه توی فراز و نشیبش مشخص میشه.به بهونه اینکه مشکلات زیادی داره بی توجهیش رو واسه خودت توجیه نکن بذار اگه هم بازگشتی قراره باشه خودش بیاد جبران کنه  

چشمت بی بلا خانومی.بقیه جواباتو خوندم ، رابطه توی فراز و نشیبش مشخص میشه.به بهونه اینکه مشکلات زیادی ...

فدای تو بشم 

اخه نمیدونم بیاد یا نه چون فکر میکرد ک‌من تو سختی هاش درکش نکردم و تنهاش گذاشتم

فدای تو بشم اخه نمیدونم بیاد یا نه چون فکر میکرد ک‌من تو سختی هاش درکش نکردم و تنهاش گذاشتم

به هرحال درک هم متقابله عزیزم همونطور که تو کوتاه میای و میگی اگه گریه هامو نادیده گرفته بخاطر مشکلاتش بوده،اونم باید یه همچین فکری پیش خودش بکنه و اگه احیانا یه درصد کم کاری از سمت تو بوده رو کوتاه بیاد نمیشه که چون یه مشکلاتی داره تو فقط درک کنی و همیشه پیشقدم شی اینطوری فقط خودت اذیت میشی🤍زمان بده یکم با خودش خلوت کنه انشالله مشکلتون حل میشه