دفعات اخر ک بحث میکردیم من پیش قدم میشدم برای اشتی تا دفعه اخر که کات کردیم خیلی سرد برخورد کرد و ب گریه هام اهمیت نداد و منم بهش گفتم محاله که دیگ بهت پیام بدم و همچی تموم شد بینمون … بنظرتون ممکنه خودش برگرده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشمت بی بلا خانومی.بقیه جواباتو خوندم ، رابطه توی فراز و نشیبش مشخص میشه.به بهونه اینکه مشکلات زیادی داره بی توجهیش رو واسه خودت توجیه نکن بذار اگه هم بازگشتی قراره باشه خودش بیاد جبران کنه
فدای تو بشم اخه نمیدونم بیاد یا نه چون فکر میکرد کمن تو سختی هاش درکش نکردم و تنهاش گذاشتم
به هرحال درک هم متقابله عزیزم همونطور که تو کوتاه میای و میگی اگه گریه هامو نادیده گرفته بخاطر مشکلاتش بوده،اونم باید یه همچین فکری پیش خودش بکنه و اگه احیانا یه درصد کم کاری از سمت تو بوده رو کوتاه بیاد نمیشه که چون یه مشکلاتی داره تو فقط درک کنی و همیشه پیشقدم شی اینطوری فقط خودت اذیت میشی🤍زمان بده یکم با خودش خلوت کنه انشالله مشکلتون حل میشه