2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون تجربه دارن و میدونن چطور با سیاست رفنار کنن

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻

خرابا شاید منظورتون کسایی هستش که با آدمای زیادی بودن خب طبیعتا اونا تجربه بیشتری دارن و بلدن چجوری رفتار کنن وقتی موقعیت های بیشتر داشتن شانس بیشتری هم نسبت به بقیه جلو راهشون قرار میگیره البته همشونم اینطوری نیستن

شانس چی بابا 

اینا خودشونو گول میزنن  چیزی که رایگان و در دسترس همه باشه خب معلومه که بایدخواهان داشته باشه اسم این شانس نیست سو استفاده است 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
چرت میگنخرابم واژه درستی نیست

ولی ببینیمم یکم حالت زرنگی دارن درستی و غلطیش که قطعا غلطه

ایا شما اونا رو ادم خوبی می بینی؟وازه ای در وصف خودشونه زندگی سالمی ندارن دیگه

خراب به کی میگن ؟

خراب واژه درستی نیست ! 

اگر منظورتون افرادی هست که با افراد زیادی رابطه داشت و در نهایت وارد رابطه ای شده که موفق بود و ازدواج کرده و .. 

بخاطر آگاهی بالاشه ! 

بخاطر شناخت پسرا هستش 

بخاطر این که انقد زخم خورده و هر کسی یجور ضربه بده  و .. شناخت پیدا کرده 

بخاطر این که فهمیده پسرای منفی چه شکلی هستند 

این اذیت کشیده تا این چیزا رو فهمیده و تونسته پسر خوب رو بشناسه و ازدواج کنه و ... 

بحث شانس نیست 

آیا برای شناخت پسر خوب باید مثل این بشیم ؟

خیر 

با کتاب خوندن و و ... هم میشه کاملا سالم شناخت پیدا کرد 

نمونه اش تاپیکای من و بخونید خیلی چیزا رو میفهمید 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman