2777
2789
شانس نیس تجربه زیادیه که بدست اوردنچه مردا چه زنایی که با ادمای زیادی بودن بلدن کی رو انتخاب کنن وگر ...

خب چرا با این راه که بیای همه رو تست کنی راه بهتری ندارن این همون کثیف زندگی کردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرابا شاید منظورتون کسایی هستش که با آدمای زیادی بودن خب طبیعتا اونا تجربه بیشتری دارن و بلدن چجوری ...

دقیقا منظورم همین بود منظورم ادمای کثیفه

همینطوره ولی چه فایده

خراب به کی میگن ؟خراب واژه درستی نیست ! اگر منظورتون افرادی هست که با افراد زیادی رابطه داشت و در نه ...

من از وازه ای که بقیه استفاده می کنن استفاده کردم فقط همین

وگرنه خودم بهشون میگم ادمایی که زندگی کثیفی دارن

قطعااا این درست نیس فقط یه سوال این ارتباط داشتن حتی اگه بدون اون ارتباط خاص هم باشه حسابه؟

اگه اینطوری بوده ک به نظرم کسی که وجودشو دوس داره بعد یه بار خوردن سرش به سنگ باید سر به راه شه بخاطر روحش و وجودش نه به این زندگی ادامه بده

قطعااا

اگه شد حتمااا

منم به چشم خودم دیدم که همش چرته ظاهرا خوشبختن ولی کافیه بهشون نزدیک بشی اون وقت میفهمی تو چه شرایطی ...

اره بابا همه یه مشت عقده ای خدا زده ان می خوان با خودنمایی تو چش دیگران باشن شوهرم می گیرن بازم همونن

من از وازه ای که بقیه استفاده می کنن استفاده کردم فقط همینوگرنه خودم بهشون میگم ادمایی که زندگی کثیف ...

هیچکس رو نمی‌تونیم قضاوت کنیم ما ! 

شاید یکیشون پشیمون شده و از یه جا به بعد داره درست می‌کنه همه چیز رو و .. 

یکی ام شاید پشیمون نشده رو تاوان پس میده بالاخره 

این که در ظاهر رابطه خوبی داره یا همسر خوبی داره این ظاهر هستش و ما خبر از باطن نداریم ! 

وگرنه این دنیا و خالق به اندازه کافی عادل هستش ! 

مثل این میمونه بیاییم در مورد کسی که دزدی کرده و خلافکار صحبت کنیم که چرا انقد پول داره و مایه داره و زندگیش عالیه 

از دور نگاه می‌کنیم بله همه چیزایی که ما نداریم رو اون داره 

ولی آیا واقعا خوشحاله و خوشبخت؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هیچکس رو نمی‌تونیم قضاوت کنیم ما ! شاید یکیشون پشیمون شده و از یه جا به بعد داره درست می‌کنه همه چیز ...

اره خب من خودم میگم فلانی دزدی کرده شاید نیاز داشته به اون پول 

قطعااا همینطوره

درسته

قطعااا نه از دورن داغونن